THE CREW 2

Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Τους τελευταίους μήνες έχω ασχοληθεί με την πλειοψηφία των Racing τίτλων της αγοράς και η άποψη μου έχει κρυσταλλωθεί για τα περισσότερα εξ” αυτών. Αν υπάρχει ένα Racing για το οποίο ακόμη εξακολουθώ να λατρεύω, αυτό είναι το The Crew των Ivory Tower και Ubisoft Reflections. Κρίνοντας το The Crew 2 καθαρά ως εγχείρημα θα λέγαμε ότι είναι κάτι το πρωτοποριακό για την εποχή του. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι όταν φιλοδοξείς να παρουσιάσεις ένα MMO Racing, οφείλεις να μεριμνήσεις για την σταθερότητα των servers. Ομοίως, όταν όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού στηρίζεται στο co-op και θα πρέπει να δώσεις τα απαραίτητα κίνητρα στους παίκτες για να σχηματίσουν “crews” και να παίξουν παρέα.

Τι έκανε από όλα αυτά το The Crew2; Αρκετά, για αρχή έβαλε πολλά καινούργια αμάξια όπως Pagani Zonda F, F1redbull, Lamborghini Egoista και το απίστευτο προνόμιο να έχεις αεροπλάνα, βάρκες και πολλά άλλα.

 

Αυτά βέβαια δεν ήταν τα μόνα καλά του The Crew 2. Το story είναι ένα καλό αντίγραφο του Fast and Furious.

Η δυναμική εναλλαγή ημέρας/νύχτας και των καιρικών φαινομένων κάνει τον κόσμο του The Crew 2 ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν και λιγότερο ρεαλιστικό. Λόγου χάρη, τι πιθανότητες έχει να χιονίσει στην έρημο Μοχάβε; Στην πραγματικότητα καμία, στο The Crew 2 πολλές. Το voice acting μας φάνηκε υπερβολικά επιτηδευμένο, ωστόσο τα ηχητικά εφέ και το soundtrack μας ικανοποίησαν και με το παραπάνω. Το τελευταίο περιλαμβάνει licensed tracks, από το φάσμα της rock, της rap, latin, της electro και της κλασικής μουσικής.

 ΠΗΓΗ: IGN GREECE

Γιάννης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης