ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

                                ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Υλικά                                                                         

400 γραμμ. τυρί της αρεσκείας μας             

½ κιλό φαρίνα

2 αυγά

100γραμμ. σουσάμι

1 πρέζα αλάτι

νερό

Λάδι για τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

Κόβουμε το τυρί μας σε κύβους και το περνάμε σε  οδοντογλυφίδα ή ξυλάκια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το  κοσκινισμένο αλεύρι, τα  2 αυγά και το σουσάμι. Προσθέτουμε στο μπολ νερό και ανακατεύουμε ώσπου να γίνει ένα κουρκούτι  ελαφρά δεμένο. Αφήνουμε για μισή ώρα να φουσκώσει λίγο. Βουτάμε το τυρί στο κουρκούτι  και το ρίχνουμε στη φριτέζα ή στο τηγάνι. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και τα βγάζουμε μόλις ροδοκοκκινίσουν .Τους σερβίρουμε ζεστούς.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΑΓΛΗ!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης