ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ‘’TAYLOR SWIFT’’

              Αναστασία Ντάκου ,Γ1  

Τα σαρώνει όλα και έχει γίνει το κέντρο συζήτησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άπειρες φορές με την ίδια να έχει γίνει το pop icon του 21ου αιώνα . Ποιος άλλος εκτός από την Taylor Swift θα μπορούσε να το κάνει αυτό ;

                                              images

  Η 33 ετών τραγουδίστρια από την Πενσυλβάνια έχει πετύχει αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει. Δεν είναι μόνο τα βραβεία που έχει κατακτήσει και τα ρεκόρ στις πωλήσεις των άλμπουμ της, είναι και το γεγονός ότι η Taylor Swift επιβεβαιώνει με κάθε νέα της δισκογραφία πως πλέον δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, αφού είναι μια καλλιτέχνης που ξέρει που βαδίζει και τι μπορεί να δώσει στο κόσμο . Έχει επιρροή σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και οι ακροατές της είναι από παιδιά μέχρι και μεγάλοι ! Είναι λοιπόν μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών.

download (1)

  Μάλιστα, με την τελευταία της περιοδεία ονομαζόμενη ‘’ The Eras Tour ’’ , η Taylor Swift αναμένεται να γίνει δισεκατομμυριούχος , με 146 συναυλίες σε όλο το κόσμο, όπου η καθεμία ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια δολάρια ! Χιλιάδες fans της από όλο τον κόσμο γεμίζουν τα τεράστια στάδια όπου διεξάγονται οι συναυλίες της, με πολλούς μάλιστα να μένουν έξω από το στάδιο και να τραγουδάνε, αφού δεν πρόλαβαν εισιτήρια ! Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο : η μουσική της θα έχει μία διαχρονική αξία από γενιά σε γενιά και η μουσική της θα παίζεται , όσα χρόνια και αν περάσουν ! 

s-l960

                                              

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης