166341

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

2

  Συνεντεύξεις από μία μαθήτρια του Γυμνασίου Κανήθου (Κ.) και από μία μαθήτρια του Γυμνασίου Δροσιάς (Δ.). 1. Πώς σου φαίνεται το Γυμνάσιο; Δ.: Το Γυμνάσιο μου φαίνεται ωραίο επειδή γνώρισα και άλλα παιδιά, με ….

Συνέντευξη από την προπονήτρια στίβου κ. Έφη Μακρή του Ευβοϊκού ΓΑΣ.

0

Συνέντευξη από την προπονήτρια στίβου κ. Έφη Μακρή του Ευβοϊκού ΓΑΣ. 1. Μιλήστε μας για την ιστορία του συλλόγου. Ο Σύλλογος μας Ευβοϊκός ΓΑΣ υπάρχει από το 1984 και είναι το παλαιότερο σωματείο στίβου στην ….

Epicenter_map_sign_by_Juhele-800px

Ημερίδα σεισμολογίας στο Γυμνάσιο Κανήθου

0

Οι μαθητές του Γυμνασίου Κανήθου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της σεισμολογίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. ….

Συνέντευξη από την Διευθύντρια του σχολείου μας κα Ανέστη-Τζελφέ Σωτηρία

0

  Συντακτική Ομάδα: Κα Ανέστη, είμαστε η συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού μαθητικού περιοδικού του σχολείου μας και θα θέλαμε να μας διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να σας πάρουμε μια συνέντευξη. Διευθύντρια: ….

Συνέντευξη από την Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου Δημουλά Μαριτίνα

0

Συντακτική Ομάδα: Γιατί έβαλες υποψηφιότητα για το δεκαπενταμελές συμβούλιο; Πρόεδρος: Θελα να δω πως είναι να εκπροσωπείς ένα ολόκληρο Γυμνάσιο άλλα και να βοηθάς τους μαθητές αν έρθουν αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα. Συντακτική Ομάδα: Τι ….