Βιβλιοπροτάσεις

Πηγή: https://cdn.pixabay.com/photo/2016/11/21/16/21/bed-1846251_960_720.jpg

 

"Λεώνη" Εξώφυλλο

«Λεώνη» Εξώφυλλο

Λεώνη : Η Λεώνη ζει χαρούμενες μέρες με τους φίλους της στο σχολείο. Οι μέρες περνούν με τις αταξίες και τις ζαβολιές τους και πάνω στην εφηβεία την βρίσκει το μεγάλο κακό. Τι να είναι, άραγε, αυτή η αρρώστια που λέγεται “ κατά πλάκας σκλήρυνση”; Η απελπισία παραμερίζεται μπροστά στο μοναδικό δώρο, την ζωή. Η Λεώνη και μονάχα με το μυαλό και τα χέρια ζωντανά, θα ζει, θα δημιουργεί, για να έχει την χαρά που χρειάζεται, τους φίλους που αγαπά ακόμη και τον έρωτα.

Λέντερη 2

Ως διά μαγείας : Η Εύα ξέρει καλά ότι η μαμά της διαφέρει από όλες τις άλλες μαμάδες. Έχει τα πιο κόκκινα μαλλιά του κόσμου, μιλάει στα λουλούδια, στα ζώα και μαθαίνει στην κόρη της να τιμωρεί τους κακούς με Ανάποδες ευχές. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που αξίζουν μια Ανάποδη ευχή. Μια φριχτή γειτόνισσα, ένας σκληρός βασανιστής ζώων, ένας αυταρχικός διευθυντής. Καμιά φορά οι Ανάποδες ευχές πιάνουν. Καμιά φορά πάλι χρειάζεται κάτι παραπάνω… Να νικήσεις τους φόβους σου, να διαλέξεις τους σωστούς φίλους και να τολμήσεις μαζί τους το ακατόρθωτο. Και τότε ως διά μαγείας, ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια.

Λέντερη 3

Ξέρω να λέω ΌΧΙ: Το όχι είναι μια μικρή λεξούλα με Τεράστια σημασία. Αν δεν είσαι σίγουρος πότε να λες ναι και πότε όχι, μπορεί να βρεθείς σε άσχημους μπελάδες! Το βιβλίο αυτό σε βοηθά να αποφεύγεις τις κακοτοπιές στο σχολείο, στο διαδίκτυο, με γνωστούς και με αγνώστους, με επικίνδυνες ουσίες και με ύπουλες διαφημίσεις. Το ΟΧΙ σού δίνει σημαντικά εφόδια ζωής! Σε βοηθά να διαμορφώσεις προσωπικότητα και σωστή κρίση, ενισχύει την αποφασιστικότητά σου, σε μαθαίνει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και τέλος σε βοηθά να κάνεις καλούς φίλους

Λέντερη Μαρία Γ2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης