EDITORIAL

images (5)

christmas-1920x1080

 

Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν  και η δημοσιογραφική μας ομάδα  αποφάσισε να εκδόσει ένα έκτακτο τεύχος αφιερωμένο στην αγαπημένη γιορτή των παιδιών , αλλά και των μεγάλων !

Έτσι λοιπόν σε αυτό τι τεύχος θα βρείτε άρθρα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει κανείς στις ημέρες των διακοπών, καθώς και διάφορες γιορτινές συνταγές  τις οποίες μπορείτε να τις δοκιμάσετε  και να μας πείτε εάν σας άρεσαν ή εάν πέτυχαν.

Επίσης θα υπάρχουν προτάσεις για βιβλία αλλά και για ταινίες που πιθανόν να σας φανούν ενδιαφέρουσες , όπως επίσης  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ελληνικά και ξένα , όπως  και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδα. Γίνεται αναφορά σε κάποια έθιμα του δωδεκαήμερου του Έβρου , που ίσως τα γνωρίζεται ίσως όμως και όχι!

Τέλος σε αυτό το τεύχος ( ελπίζουμε και στα επόμενα…)  έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μία στήλη με τίτλο » Από το Ντύσσελντορφ με αγάπη». Στην πόλη αυτή της Γερμανίας , βρίσκονται δύο αγαπημένες μας καθηγήτριες, η κ. Ξανθοπούλου Δέσποινα και η κ. Καρακύργιου Κωνσταντίνα. Μας λείπουν πολύ και τις ευχόμαστε  να είναι καλά εκεί που βρίσκονται και τις περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαίρι!!! Στη στήλη αυτή λοιπόν, φιλοξενούμε κάποιες εικόνες από το Ντύσσελντορφ  και περιμένουμε τις ανταποκρίσεις τους και τη συνεργασία με τους μαθητές τους.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε  όλοι  όμορφα τις άγιες αυτές μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα . Θα τα πούμε σύντομα στο επόμενο τεύχος μας!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

 

Η αρχισυντάκτρια

Παρασχάκη Μ.

Σχολιάστε

Top