Γιατροί και μηχανικοί στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η ερευνητική ομάδα του TED3D (Ελένη Ρηγάκη και Ηλίας Φρυτζαλάς), ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κ.Δ. Σαχαρίδης, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μας ενημερώνουν με το παρακάτω δελτίο τύπου:

Το TED3D (Ηλίας Φρυτζαλάς (Ilias Fritzalas) και Eleni Rigaki) θέλοντας να συμβάλει έμπρακτα στη μάχη που δίνουν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της περιφέρειας και μακροπρόθεσμα της υπόλοιπης Ελλάδας, έχει ξεκινήσει ήδη συνεργασία με τον Επίκουρο Καθηγητή Γεώργιο Κ.Δ. Σαχαρίδη (Georgios Saharidis) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη Ki Gourgoulianis Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για να προσφέρει μια σειρά απαραίτητων εξαρτημάτων προστασίας προσωπικού και περίθαλψης ασθενών. Η ομάδα του TED3D επισκέφτηκε κεντρικά νοσοκομεία της περιφέρειας Θεσσαλίας, αφουγκράστηκε τις βασικές και ρεαλιστικές ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και προχωρά στην παραγωγή προστατευτικών μασκών, ανέπαφων χειρολαβών θυρών και τμημάτων συστημάτων αναπνευστικής υποστήριξης ασθενών. Η ομάδα μας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς είναι πρόθυμη να βοηθήσει για όσο διάστημα απαιτηθεί και δεσμεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ – ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!

……..

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες και ενέργειες πήραν και άλλοι, μεμονωμένα ή συλλογικά, θα δείτε σχετικά στο ιστολόγιο της ηλεκτρονικής τάξης.