Σοκολατένια κόλαση

picture 12

Υλικα:

6 αυγά

1 κούπα ζάχαρη

280 γρ. βούτυρο

90-100 γρ. κακάο

250 γρ. κουβερτούρα

125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση:

Χτυπήστε τα αυγά με το βούτυρο στο μίξερ για πάνω από 5’ μέχρι να αφρατέψουν. Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα και μετά προσθέστε τα στο μείγμα. Ρίξτε το αλεύρι και το κακάο και  ανακατέψετε. Ρίξτε το μείγμα σε βαθύ ταψί και ψήστε  για 25-40 λεπτά. Ελέγξτε  αν έχει ψηθεί με μια οδοντογλυφίδα. Περιμένουμε για λίγο και μετά ξεφορμάρουμε.

Καλή επιτυχία!

 

Λέξεις: Ντέβιντ Ντέμκα