ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ 21[2687]

Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2021

Συμμαθητές, σας χαιρετούμε.

Κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι το Απροειδοποίητο, (όπως ας πούμε οι περισσότεροι της πρώτης), και κάποιοι υποψιαζόμαστε πως το έχουν ίσως ξεχάσει . Λοιπόν, ας ξανασυστηθούμε και ας ξαναθυμηθούμε: Το Απροειδοποίητο είναι το περιοδικό των μαθητών του σχολείου μας, του 13ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.

Πέρυσι κατορθώσαμε να φτιάξουμε “ενάμισυ” τεύχος και πάνω που προχωρούσαμε και στην παραγωγή έντυπου τεύχους που θα το μοιράζαμε σε όλα τα παιδιά, ο κορονοιός μας έκοψε τη φορά.. Φέτος το φθινόπωρο η καραντίνα δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε (όσο γρήγορα θέλαμε) αλλά σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το πρώτο φετινό ηλεκτρονικό τεύχος, ζήτω!

Λοιπόν. Θα μας βρείτε προφανώς στην ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου (γκουγκλάροντας «13 Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης»). Εκεί θα σας καλωσορίσουμε και θα σας προσφέρουμε:

Άρθρα γραμμένα με μεράκι για γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο. Άλλα σχετικά με την Τέχνη και την Γνώση. Μαρτυρίες μαθητών από την παράξενη εποχή της καραντίνας. Δημιουργικές προτάσεις για τον ελεύθερό σας χρόνο. Τις σταθερές μας στήλες ανανεωμένες με φρέσκο υλικό, και πολλά άλλα. Επίσης θα βρείτε να πρωταγωνιστούν σ’ αυτό  το ηλεκτρονικό τεύχος και κάποιες εκπλήξεις.

Απολαύστε το!

Και ως υστερόγραφο, το αυτονόητο: Περιμένουμε συμμετοχές! Αν σου άρεσε το περιοδικό μας, γράψε κι εσύ για ό,τι σε ενδιαφέρει και πρότεινέ το μας.

Η συντακτική ομάδα.