Η ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μπαζάαρ2

«Παιδιά, την Κυριακή ελάτε από τις 10 να ετοιμαστούμε!…»

Οι γιορτές πλησιάζουν και το σχολείο μας μπήκε στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα νωρίς-νωρίς. Το παζάρι των μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου του σχολείου μας αποτελεί την έναρξη αυτής της προ-εορταστικής περιόδου.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου μαζευτήκαμε εμείς οι μαθητές και οι μαθήτριες και ετοιμάσαμε τους πάγκους μας. Τους γεμίσαμε με χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά, στολίδια και γλυκίσματα. Παιδιά από κάθε τάξη του σχολείου συνεισέφεραν στη διοργάνωση της εορταγοράς και το στόλισμα των πάγκων με τα υπέροχα δημιουργήματά τους. Ας μην ξεχάσουμε και τον αγαπητό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος υποστήριξε τα παιδιά  και ετοίμασαν πλουσιοπάροχα κεράσματα για όλους τους επισκέπτες.

Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο! Με τη συνεργασία και το μεράκι καταφέραμε να περάσουμε ομορφότερα από ποτέ. Ενωμένοι και αγαπημένοι συνεργαστήκαμε για να επιτύχουμε έναν κοινό σκοπό: αυτός ο σκοπός δεν ήταν να μαζέψουμε χρήματα, ούτε να έχουμε τις καλύτερες πωλήσεις. Αυτός ο σκοπός ήταν να διασκεδάσουμε. Με μεγάλη χαρά δηλώνω πως τα καταφέραμε!

Αναστασία Τζανέλλη