Υλικά
1/3 κούπας πορτοκάλι χυμό
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1/3 κούπας ζάχαρη
λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
3 κουταλάκια κονιάκ
1,5 κούπες φαρινάπ
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ τον χυμό πορτοκάλι με τη ζάχαρη ,το ξύσμα πορτοκαλιού και το κονιάκ. Χτυπάμε εώς όταν ομογενοποιηθεί. Έπιτα προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε να πλάθουμε με τα χέρια. αφού γίνει μαλακιά η ζύμη και ξεκολάει από το χέρι εύκολα κρατάμε το 1/3 της ζύμης για το στόλισμα. Στρώνω τη ζύμη σε μία ταρτιέρα,προσθέτω τη μαρμελάδα και στολίζω με την υπόλιπη ζύμη.Τέλος ψήνουμε στους 160 κελσίου για 30 λεπτά σε προθερμανσμένο φούρνο.
