Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα!

Υλικά

1/3 κούπας  πορτοκάλι χυμό

1  κούπα καλαμποκέλαιο

1/3  κούπας ζάχαρη

λίγο ξύσμα πορτοκαλιού

3 κουταλάκια κονιάκ

1,5 κούπες φαρινάπ

 

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μίξερ τον χυμό πορτοκάλι με τη ζάχαρη ,το ξύσμα πορτοκαλιού και το κονιάκ. Χτυπάμε εώς όταν ομογενοποιηθεί. Έπιτα προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε να πλάθουμε με τα χέρια. αφού γίνει μαλακιά η ζύμη και ξεκολάει από το χέρι εύκολα κρατάμε το 1/3 της ζύμης για το στόλισμα. Στρώνω τη ζύμη σε μία ταρτιέρα,προσθέτω τη μαρμελάδα και στολίζω με την υπόλιπη ζύμη.Τέλος ψήνουμε στους 160 κελσίου για 30 λεπτά σε προθερμανσμένο φούρνο.