Το σχολείο μου

1η Δημοσίευση: Φεβρουάριος 2022

Συντάκτης Άρθρου: Παπά Γαλήνη (Γ2)

______________________________________________________

Το σχολείο μου 19ο Γυμνάσιο Αθηνών, είναι ένας εξαίσιος χώρος εκμάθησης με καλούς καθηγητές που καλλιεργούν άριστους μαθητές. Είναι γνωστό ότι το σχολείο μου είναι από τα καλύτερα της περιοχής και δεν αμφιβάλλω για αυτό. Έχουμε αδιαμφισβήτητα υπέροχο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Ο διευθυντής είναι πολύ καλός, ο φύλακας του σχολείου και επίσης οι καθαριστές μας.

Δίχως θέληση, το σχολείο μου λόγω του βενζινάδικου που υπάρχει στην Αχαρνών, μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ανατιναχτεί και να καταστρέψει το σχολείο και να χαθούν αθώες ψυχές. Οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μετακινηθούμε στο σημερινό κτήριο που βρισκόμαστε τώρα. Δυστυχώς αυτό το κτήριο δεν είναι το καλύτερο, αλλά παρά όλα αυτά οι καλές φήμες για την εκμάθηση δεν έπαψαν να ακούγονται.

Βέβαια, το σχολείο έχει και τα άσχημά του. Κυριότερο πράγμα είναι το κυλικείο, επειδή δεν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Θα αποτελούσε σοβαρή παράλειψη να μην τονίσουμε ότι ένα άλλο πρόβλημα που έχει το σχολείο είναι η αυλή. Κατά τη γνώμη μου την θεωρώ υπερβολικά μικρή σε σύγκριση με αυλές άλλων γυμνασίων. Επιπρόσθετα αρκετές τάξεις είναι υπερβολικά μικρές σε σύγκριση με το πώς πρέπει κανονικά να είναι.

Σε αντίθεση με τα προβλήματα του σχολείου μου, έχουμε και θετικές περιπτώσεις. Πάντα υπάρχει χαρτί τουαλέτας και στις τουαλέτες των αγοριών και στων κοριτσιών. Υπάρχει αντισηπτικό σε όλες τις τάξεις και στα γραφεία καθηγητών και στο γραφείο του διευθυντή. Επιπλέον κάποτε είχαμε σκασμένα τα ταβάνια σε πολλές τάξεις, αλλά το επιδιόρθωσαν. Τέλος, έχουμε κουτί πρώτων βοηθειών και ψυχολόγο.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, μπορούμε να επισημάνουμε ότι το σχολείο μπορεί να έχει τα ελαττώματά του, αλλά δεν έχει πάψει να είναι από τα καλύτερα σχολεία της περιοχής.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης