Τα Χριστούγεννα είναι εδώ, τίποτα δεν πετώ!

ΑΠΟ: ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Δεκ• 22•22

 

Γιορτάζουμε και φέτος τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με στολίδια που φτιάξαμε  στην τάξη από υλικά που μπορούμε να βρούμε στα σπίτια μας.

Μάθαμε έτσι πως όλα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να πάρουν νέα ζωή.

Αναπτύσσουμε  με αυτή την πρακτική  τη φαντασία και δημιουργικότητά μας , φροντίζουμε την οικονομία μας και φυσικά τον πλανήτη.

Ακόμα και τα δώρα μας μπορεί να είναι παιχνίδια ή βιβλία που δεν θέλουμε και τα ανταλλάσσουμε  με  παρόμοια των συμμαθητών/τριών μας.

IMG_20221223_115804

Τις εργασίες μας τις κάνουμε αφίσα με  το μήνυμα «Το λιγότερο είναι το περισσότερο»(Less is More) και την αφίσα μας την τοποθετούμε στον παγκόσμιο χάρτη, όπου άλλα σχολεία ανά τον κόσμο στέλνουν τις γιορτινές τους ευχές.

Καταλαβαίνουμε ότι όλοι και όλες έχουμε πολλά κοινά: την αγάπη μας στον συνάνθρωπο, την αγάπη μας στη φύση και την αστείρευτη διάθεση να επικοινωνήσουμε με άλλους και άλλες και να νιώσουμε έτσι ότι είμαστε όλοι ενωμένοι με πολλούς τρόπους. Η δύναμη αυτή μας κάνει πιο δυνατούς και δυνατές!

Μπορείτε να δείτε τον χάρτη εδώ: https://padlet.com/labrinibiliaderi/711b4g5zhxlu9uof?fbclid=IwAR0iZdSGTImD5u8HvVlYeziAKITk8HhRlttDUL3-HG3F7S2ScqfCmPvMFCw

Καλές γιορτές με αγάπη, υγεία και ειρήνη!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022-23

IMG_20221222_111151

 

 

 

Σχολιάστε

Top