Βραβεύσεις δικτύου «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» ΕΕΠΦ

ΑΠΟ: ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Μαρ• 20•23

Afisa ekdilosis ethnikon diktyon_18.03.23

Το Σάββατο 18 Μαρτίου συμμετείχαμε στην εκδήλωση βράβευσης του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς Μου», στο οποίο είμαστε μέλη από το 2016. Το Δίκτυο συντονίζει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν στο Σεράφειο  Συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων 149 σχολεία από όλη την Ελλάδα, τα οποία συμμετέχουν στα δίκτυο της Εταιρίας από το 2018 ως 2022.

Η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που συμμετέχουν  στα Δίκτυα «Πράσινες Γωνιές Της Γειτονιάς μου» και «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, ήταν η πρώτη εκδήλωση δια ζώσης μετά τον κορονοϊό, αλλά και τελευταία, καθώς τα δύο εθνικά δίκτυα θα ενσωματωθούν στα διεθνή: Το πρώτο στο «Μαθαίνω για τα Δάση» και του δεύτερο στα «Οικολογικά Σχολεία» που συντονίζει το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(FEE).IMG_20230318_153545 - Αντιγραφή

Πολλή συγκίνηση, εξαιρετικές παρουσιάσεις/δράσεις σχολείων, μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν το περιβάλλον και προσπαθούν με κάθε γόνιμο τρόπο να εμφυσήσουν αυτή την αγάπη και στα παιδιά.

Είμαστε χαρούμενοι/ες που συμμετέχουμε στα Δίκτυα της ΕΕΠΦ και συνεχίζουμε να προσπαθούμε με τις δράσεις μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση μας στην εκδήλωση: 1ο Δ.Σ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ

1ο Δ.Σ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ

 

IMG_20230318_121037 - Αντιγραφή - Αντιγραφή

Σχολιάστε

Top