Ψηφιακή Μαθητική Εβδομάδα Δράσης «Πορεία με Στόχο» με θέμα την Κλιματική Δράση- Action Aid

ΑΠΟ: ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Μάι• 27•20

Συμμετέχουμε στη Μαθητική Εβδομάδα Δράσης 2020 της Action Aid «Πορεία με Στόχο» με θέμα την Κλιματική Αλλαγή με την προτεινόμενη δραστηριότητα  Τα Βήματά μας για την Κλιματική Δράση. https://schoolpress.sch.gr/1dimnioniaatt/files/2020/05/Πορεία-ACTION-AID.pdf

gr-goal-13

Για να εμπνευστούμε, να μάθουμε, να προβληματιστούμε και να διασκεδάσουμε αρχικά διαβάσαμε το φάκελο με την προτεινόμενη  δραστηριότητα της  Action Aid , είδαμε βίντεο, ακούσαμε τραγούδια και παραμύθια, μελετήσαμε βιβλία δραστηριοτήτων,  συμμετείχαμε σε πειράματα, φτιάξαμε και παίξαμε παιχνίδια και παρατηρήσαμε αφίσες.

Ξεεκινήσαμε από το βίντεο της  περσινής μας συμμετοχής στη Μαθητική Εβδομάδα Δράσης 2019 «Πορεία με Στόχο» που είχε θέμα τη Βιώσιμη Πόλη. Ξαναθυμηθήκαμε  τι όμορφες δραστηριότητες κάναμε και πώς, όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε υπέροχο πράγματα!

Πάτησε  τον παρακάτω σύνδεσμο για να δεις την εικόνα:  P11008702

Ο φάκελος περιείχε πολλά για  τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης:   βιντεάκια, αφίσες, τραγούδια , βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια.

Συνειδητοποιήσαμε ξανά ότι  η κλιματική αλλαγή (Στόχος 13) είναι ένα από τα θέματα για τα οποία οφείλουμε να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε.

Ο φάκελος βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση: https://padlet.com/basostr/m6ch6gj3x8n8eddn

Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι 17 και είναι όλοι το ίδιο αναγκαίο να καταφέρουμε να τους πετύχουμε.

Τα βήματά μας μπορείτε να δείτε στο παρακάτω αρχείο: https://schoolpress.sch.gr/1dimnioniaatt/files/2020/05/Πορεία-με-Στόχο-2020.pdf  ή αν θέλετε μπορείτε να το δείτε ως βίντεο:  https://drive.google.com/file/d/15NUY3i7e6b06_jEOZvdTDskAROC-lZxu/view?usp=sharing

SDG-Facebook-banner_GR_3

 

 

Σχολιάστε

Top