PlayStation – αποκλειστικές κυκλοφορίες του 2022

Το 2022 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για τους παίκτες του PlayStation διότι μεγάλα Playstation Exclusive παιχνίδια πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Ένα από αυτά είναι το Horizon Forbidden West που κυκλοφόρησε πριν σχεδόν 1 μήνα.

  horizon

Το Horizon Forbidden West είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων του 2022 που αναπτύχθηκε από την Guerrilla Games και εκδόθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Μια συνέχεια του Horizon Zero Dawn του 2017, είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ανοιχτού κόσμου για έναν παίκτη που διαδραματίζεται σε μια μετα-αποκαλυπτική εκδοχή των Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Ο παίκτης πρέπει να ταξιδέψει και να ολοκληρώσει αποστολές χρησιμοποιώντας δεξιότητες επιβίωσης, επιθέσεις μάχης σώμα με σώμα και όπλα μεγάλων αποστάσεων σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από μια θανατηφόρα πανούκλα, εχθρικά πλάσματα μηχανών και άλλους επιζώντες.

Ένα άλλο πολύ αγαπημένο παιχνίδι για τους gamers που πρόκειται να κυκλοφορήσει είναι το God of War Ragnarok.

god of war

Το God of War Ragnarok είναι ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι δράσης και περιπέτειας που αναπτύχθηκε από το Santa Monica Studio και θα εκδοθεί από τη Sony Interactive Entertainment. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022 για PlayStation 4 (PS4) και PlayStation 5 (PS5). Θα είναι η ένατη δόση της σειράς God of War, η ένατη χρονολογικά και η συνέχεια του God of War του 2018. Βασισμένο στη σκανδιναβική μυθολογία, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην αρχαία Σκανδιναβία και θα περιλαμβάνει τους πρωταγωνιστές της σειράς Kratos και τον έφηβο γιο του Atreus. Χρησιμεύει ως το φινάλε της Σκανδιναβικής εποχής της σειράς. Το παιχνίδι θα καλύπτει το Ragnarök, μια σειρά γεγονότων που φέρνουν το τέλος των ημερών και απεικονίζουν τους θανάτους των Σκανδιναβικών θεών, κάτι που είχε προβλεφθεί ότι θα συνέβαινε στο προηγούμενο παιχνίδι μετά τη δολοφονία του Kratos.

Τους μήνες που ακολούθησαν την ανακοίνωση του παιχνιδιού τον Σεπτέμβριο του 2020, πολλοί δημοσιογράφοι gaming και ιστότοποι θεώρησαν τη συνέχεια ως ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια τους. Το παιχνίδι κέρδισε βραβεία για το πιο καταζητούμενο παιχνίδι και το πιο αναμενόμενο παιχνίδι από τα βραβεία Golden Joystick 2020 και τα βραβεία PlayStation.Blog, αντίστοιχα. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2021, όμως το παιχνίδι καθυστέρησε εν μέρει λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 στην ανάπτυξη, καθώς και λόγω των προβλημάτων υγείας του ηθοποιού των Kratos, Christopher Judge, τον Αύγουστο του 2019.

Το επόμενο παιχνίδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει είναι το Gran Turismo 7.

gran tourismo

Το Gran Turismo 7 είναι ένα βιντεοπαιχνίδι αγώνων sim του 2022 που αναπτύχθηκε από την Polyphony Digital και εκδόθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Το παιχνίδι είναι η όγδοη κύρια δόση της σειράς Gran Turismo. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στις 11 Ιουνίου 2020 στην εκδήλωση αποκάλυψης του PlayStation 5 και κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου 2022 για PlayStation 4 και PlayStation 5, καθιστώντας το την πρώτη δόση πολλαπλών κονσολών στη σειρά.

Ένα άλλο πολύ αγαπημένο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει ειναι το Marvel’s Spider-Man 2.

spiderman 2

Το Marvel’s Spider-Man 2 είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Insomniac Games και εκδόθηκε από τη Sony Interactive Entertainment, βασισμένο στον υπερήρωα Spider-Man της Marvel Comics. Μετά την επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού, αυτό το παιχνίδι ήταν ευρέως αναμενόμενο μεταξύ των θαυμαστών και των κριτικών. Το παιχνίδι απέσπασε καθολική αναγνώριση από τους κριτικούς για τα περίτεχνα σκηνικά, το σχεδιασμό χαρακτήρων, τη μουσική, τα γραφικά, τους χαρακτηρισμούς, τον τροπο που κινείται ο παίκτης και τη μάχη. Η ανάπτυξη του δεύτερου παιχνιδιού ξεκίνησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

 Τέλος για τους Star Wars fans το επόμενο παιχνίδι θα ειναι το Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake.

 star wars

Το Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake, με το στυλ KOTOR – Remake, είναι ένα επερχόμενο remake του βιντεοπαιχνιδιού BioWare του 2003 Star Wars: Knights of the Old Republic. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση Sony PlayStation Showcase στις 9 Σεπτεμβρίου 2021. Το παιχνίδι θα κατασκευαστεί από την Aspyr Media, η οποία στο παρελθόν είχε μεταφέρει το Knights of the Old Republic σε συσκευές iOS και θα είναι αποκλειστικό στην κονσόλα PlayStation 5 κατά την κυκλοφορία του και θα έχει έκδοση για τον υπολογιστή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμη ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και προορίζεται ως πιστό remake του αρχικού παιχνιδιού, καθώς το αρχικό Knights of the Old Republic είναι μέρος της συνέχειας του Star Wars Legends.

 Μαριάνο Μπόια

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης