«Η μαγεία των Τρικάλων!»

Της μαθήτριας Σκολαρίκη Αναστασίας, του τμήματος Γ2

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου του 2022, η Γ’ τάξη του σχολείου μας, επισκέφτηκε την πόλη των Τρικάλων, στα πλαίσια μιας πολύ ενδιαφέρουσας εκπαιδευτικής εκδρομής.

Οι μαθητές, περιηγήθηκαν στο κέντρο των Τρικάλων, γνωρίζοντας έναν από τους παραπόταμους του Πηνειού, τον Ληθαίο, στις όχθες του οποίου, σύμφωνα με τον  Στράβωνα, γεννήθηκε ο Ασκληπιός -θεός της ιατρικής-. Έπειτα, επισκέφτηκαν το θεματικό πάρκο «Μύλος των Ξωτικών», όπου ένιωσαν να βυθίζονται κυριολεκτικά στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, μέσα σε μόλις δύο ώρες! Επιπλέον, ανέβασαν την αδρεναλίνη τους, δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους σε διασκεδαστικά παιχνίδια και δωμάτια απόδρασης. Συν τοις άλλοις, γνώρισαν τους ήρωες του παραμυθιού «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», οι οποίοι «ξεφύτρωναν» σε διάφορα σημεία του πάρκου, ταξιδεύοντας, έτσι, σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγευτικό! Τέλος, διέγειραν τις αισθήσεις τους, δοκιμάζοντας τις διάφορες λιχουδιές που τους προσφέρθηκαν από τους «εργάτες του εργοστασίου σοκολάτας»! Η ξεχωριστή αυτή εκδρομή, έκλεισε με την επίσκεψη των μαθητών σε ένα από τα γνωστότερα εμπορικά κέντρα της Λάρισας, το οποίο κυριολεκτικά τους μάγεψε με τον σαγηνευτικό χριστουγεννιάτικο στολισμό του! Εκεί, οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές είχαν άπλετο χρόνο για εστίαση και ψώνια!

Συνοψίζοντας, η συγκεκριμένη εξόρμηση ήταν μία από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές που έχουν πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας, καθώς οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βυθιστούν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεφεύγοντας έτσι από τη ρουτίνα της πραγματικότητας! Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Διδασκόντων, καθώς και τα Πενταμελή Συμβούλια της Γ’ τάξης, για αυτή την εμπειρία που μας προσέφεραν, εκ βάθους καρδίας!

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης