Μια ευχή για το επόμενο καλοκαίρι

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Νέων Ελληνικών πολλές φορές πραγματοποιούνται συζητήσεις με θέμα το μέλλον. Πρόσφατα οι μαθητές της Γ τάξης του Λυκείου μας κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας συζήτησης εξέφρασαν τις ευχές και τις επιθυμίες τους για το ερχόμενο καλοκαίρι. Το τμήμα είναι μεικτό στα μαθήματα γενικής παιδείας και οι μαθητές παρακολουθούν τρεις διαφορετικές ειδικότητες: πληροφορικής, φυσικού αερίου και ηλεκτρολόγων. Οι σκέψεις και οι επιθυμίες τους όμως είναι κοινές και απλές.

» Το ερχόμενο καλοκαίρι εύχομαι να έχουμε ξεμπλέξει επιτέλους από τον κορονοϊό  για να μη ζούμε με τον φόβο να κολλήσουμε ή ακόμα χειρότερα να χάσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές από τυχόν «λοκντάουν» Γιώργος.

» Εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι και να μην υπάρχει κορονοϊός για να κάνουμε τα μπάνια μας πιο ωραία με τους κολλήτους μας και για να γλιτώσουμε από τις μάσκες, γιατί του χρόνου θα κάνει ζέστη και δεν θα μπορούμε καθόλου με τις μάσκες. Οπότε,αυτό εύχομαι: να τελειώσει ο κορονοϊός»  Βαγγέλης.

» Ελπίζω να έχουμε ξεμπλέξει με τον κορονοϊό και τα προβλήματά μας. Μακάρι να βγαίνουμε όπως παλιά και να μην μας νοιάζει τίποτα και να κάνουμε ό, τι μπορούσαμε και πριν χωρίς μάσκες και αποστάσεις. Να είμαστε αγαπημένοι»  Χρήστος.

» Εύχομαι να απελευθερωθούμε και να είναι όλα ανοιχτά και να πηγαίνουμε βόλτες.»  Δήμος.

¨Η ευχή μου για του χρόνου το καλοκαίρι είναι να έχουμε τελειώσει με τον κορονοϊό και να μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι όπως παλιά.»  Χρήστος.

ΓΦ/ΓΠ/ΓΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης