Mετάφραση της παρουσίασης για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Αμβρακίας – στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Εσθονικά και Κορεάτικα με την γλώσσα προγραμματισμού Scratch»

Μετάφραση της παρουσίασης (που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο) για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Αμβρακίας  στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Εσθονικά και Κορεάτικα με την γλώσσα προγραμματισμού «Scratch» στο μάθημα της πληροφορικής (υποστήριξη κ. Κολοβάτσιου Γεωργία)

Α) Δείτε μετάφραση της παρουσίασης στα ΑΓΓΛΙΚΑ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Περιμένετε να «φορτωθούν» όλα τα μπλοκ των εντολών και ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ για να ξεκινήσει η παρουσίαση.

Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στο βίντεο πατήστε στον σύνδεσμο που υπάρχει κάτω από την εικόνα του βίντεο όπου μπορείτε να επιλέξετε να το δείτε και  σε πλήρη οθόνη.


Μετάβαση στο scratch.mit.edu

Β) Δείτε μετάφραση της παρουσίασης στα ΓΑΛΛΙΚΑ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Περιμένετε να «φορτωθούν» όλα τα μπλοκ των εντολών και ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ για να ξεκινήσει η παρουσίαση.

Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στο βίντεο πατήστε στον σύνδεσμο που υπάρχει κάτω από την εικόνα του βίντεο όπου μπορείτε να επιλέξετε να το δείτε και σε πλήρη οθόνη.


Μετάβαση στο scratch.mit.edu

Γ) Δείτε μετάφραση της παρουσίασης στα ΙΣΠΑΝΙΚΑ (η ομιλία στα ελληνικά και μετάφραση στα ισπανικά) από την μαθήτρια Φλούδα Δανάη της Γ Τάξης πατώντας ΕΔΩ.

Δ) Δείτε μετάφραση της παρουσίασης στα ΕΣΘΟΝΙΚΑ από την μαθήτρια της Γ Τάξης Κωνσταντίνα Μαγκλάρα πατώντας ΕΔΩ.

Ε) Δείτε μετάφραση της παρουσίασης στα ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ από τις μαθήτριες της Γ Τάξης Κωνσταντίνα Μαγκλάρα και Λυπημένου Αντιγόνη πατώντας ΕΔΩ.

ΣΤ) Δείτε μετάφραση της παρουσίασης στα Ισπανικά από τους μαθητές Ιωάννη Λιαγκούα και Λάμπρη Αμαλία πατώντας ΕΔΩ.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης