Σχόλια αναγνωστών

10 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την υπέροχη δουλειά που κάνατε!! Η εφημερίδα σας είναι εξαιρετική! Εύχομαι να μπορέσουμε στο μέλλον να συνεργαστούμε για την δημιουργία μιας συνεργατικής εφημερίδας! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

  2. 1000 Μπράβο στους μαθητές και στην εκπαιδευτικό για την τόσο δημιουργική δουλειά!!! Η σχολική εφημερίδα δίνει κίνητρο στα παιδιά να σκεφτούν, να εμπλουτίσουν τον λόγο τους, να εργαστούν σε ομάδες και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, διαμορφώνοντας μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα σχολική καθημερινότητα για όλους μας.

  3. Με μεγάλη χαρά παραθέτουμε το μήνυμα που λάβαμε από τον κύριο Γιάννη Μπάρτζη, δάσκαλο, συγγραφέα και Πρόεδρο της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων».

    «Η τυπωμένη εφημερίδα των μαθητών θα είναι ένα εγκόλπιο μνήμης και νοσταλγίας στα μετέπειτα χρόνια τους. Όσο ο χρόνος θα διαβαίνει, η εφημερίδα αυτή, η έντυπη, θα αποκτά όλο και μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. Κατά καιρούς να την προτιμάτε και -παρά τα έξοδα- να την εκδίδετε έντυπη, έστω και για ένα ετήσιο φύλλο.
    Ευχαριστώ τους εκλεκτούς συναδέλφους και συγχαίρω τα παιδιά για το ωραίο σας δώρο προς εμένα.
    Σας εύχομαι από καρδιάς καλό καλοκαίρι, χαρούμενες διακοπές.
    Με τιμή και χαρά
    Γιάννης Δ. Μπάρτζης, δρ.φ.
    «

Υποβολή απάντησης