Ταινίες για όλη την οικογένεια

Τζιτζίνα Σταυρούλα, Τσουμπανέλλη Γεωργία

home alone

Home Alone
Μια πολυμελής αμερικάνικη οικογένεια που πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διακατέχεται από υπερβολικό άγχος την ημέρα της αναχώρησης, με αποτέλεσμα ένα από τα μέλη της, ο 8χρονος Κέβιν Μακ Κάλιστερ, να μείνει πίσω. Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με δύο λωποδύτες που σχεδιάζουν να το ληστέψουν! Όμως, χάρη στην παιδική του εφευρετικότητα, το θάρρος και τη φαντασία του, καταφέρνει να τους κατατροπώσει….

polar

Το Πολικό Εξπρές
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα τεράστιο ατμοκίνητο τρένο σταματάει έξω από την πόρτα ενός αγοριού που έχει πάψει να πιστεύει στον Αϊ Βασίλη. Το αγόρι επιβιβάζεται για ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο. Διασχίστε βουνά, τοπία στρωμένα από πάγο και πανύψηλες γέφυρες.

xrono

Μια φορά το χρόνο
Τα Χριστούγεννα έρχονται μια φορά το χρόνο – κι αυτό είναι υπερ-αρκετό για τους Νιούπορτ! Καθώς οι τέσσερις γενιές της οικογένειας ετοιμάζονται για ακόμη ένα εορταστικό δείπνο, κάνουν τα πάντα για να κρύψουν τις λιγότερο τέλειες πλευρές της ζωής τους. Η μάζωξη επιφυλάσσει συγκρούσεις, προσβολές, αποκαλύψεις και αναπάντεχους επισκέπτες, μέχρι που ένα έκτακτο περιστατικό ανατρέπει τα πάντα και αναγκάζει αδέρφια, γονείς και παιδιά να επανασυνδεθούν για να θυμηθούν το πραγματικό πνεύμα των γιορτών.

jurassic

Jurassic World
Ένα νέο θεματικό πάρκο είναι χτισμένο στην αρχική τοποθεσία του Jurassic Park. Όλα πάνε καλά μέχρι που ένα νεότερο αξιοθέατο του πάρκου –μια γενετικώς τροποποιημένη τεράστια μηχανή δολοφονίας που δραπετεύει με προορισμό την πόλη και πηγαίνει για δολοφονια.
Κριτική: Η ταινία φυσικά σεναριακά και συνολικά κινείται στα χνάρια της αρχικής ταινίας του 1993 και των επόμενων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αφήνει το δικό της στίγμα και δεν σε κάνει να την δεις και ως ΄΄ξεχωριστή΄΄. Άψογη φωτογραφία, καλή πλοκή, εντυπωσιακό θέαμα, τρομερή εξέλιξη στο θέαμα με την μάχη των δεινοσαύρων και τα κοντινά τους πλάνα.

Σχολιάστε

Top