One Direction : τα ποπ είδωλα της εποχής μας

ΑΠΟ: ΓΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Νοε• 14•14

one

Οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές συμπεριλαμβάνονται σε μία μπάντα, τους ONE DIRECTION! Η πιο δημοφιλής μπάντα σε όλο τον κόσμο, αποτελείται από τους : Niall-James Horan που κατάγεται από την Ιρλανδία,ο Harry-Edward Styles,ο Louis-William Tomlinson και ο Liam-James Payne που κατάγονται από την Αγγλία και ο Zayn-Javvad Malik με καταγωγή από την Αγγλία και το Πακιστάν, ο οποίος μάλιστα λόγω αυτού του γεγονότος έχει δεχθεί πολλές ρατσιστικές επιθέσεις!

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2010 στο τηλεοπτικό σόου ‘’The X-Factor’’ όπου αυτά τα πέντε αγόρια πήγαν να διαγωνιστούν ξεχωριστά, χωρίς να γνωρίζονται, για σόλο καριέρα. Αυτά τα αγόρια πέρασαν στην επόμενη φάση, όμως στο bootcamp καθώς φώναζαν τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο σόου, κανένα από τα αγόρια δεν πέρασε! Στενοχωρήθηκαν τόσο πολύ! Όμως ο Simon Cowell, ο εμπνευστής του σόου αλλά και του ίδιου του συγκροτήματος, κάλεσε πίσω τα πέντε αυτά αγόρια και τα έκανε ένα, μία ομάδα, ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ! Στις 23 Ιουλίου του 2010 και ώρα 8:22 μ.μ. δημιουργήθηκαν οι One Direction!

Αυτά τα πέντε αγόρια ενώθηκαν και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους στα σόου που ακολούθησαν. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσαν σαν συγκρότημα ήταν το Torn,που όταν εμείς οι Directioners το ακούμε, μας θυμίζουν τόσο πολύ την όλη αυτή πορεία τους, γιατί με αυτό το τραγούδι έφτασαν μέχρι εδώ που είναι σήμερα!

Οι One Direction δεν βγήκαν πρώτοι στο σόου. Αυτό δεν σήμαινε όμως ότι θα τα παρατούσαν! Με τη βοήθεια του Simon Cowell πήγαν ψηλά, πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα να είναι η δημοφιλέστερη μπάντα όλου του πλανήτη!

Με το σόου είχαν κάνει και πολλά Video Diaries,μικρά βίντεο των αγοριών δηλαδή που τα τραβούσαν στις σκάλες, όπου απαντούσαν σε ερωτήσεις που του έκαναν φανς τους! Άλλωστε για αυτό τους αποκαλούμε και ‘’Τα αγόρια από τις σκάλες’’. Έχουν πει τόσες πολλές ατάκες σε αυτά τα βίντεο που έχουν μείνει στη δική τους ιστορία, τα οποία μας κάνουν να γελάμε αλλά και να κλαίμε! Οι πιο δημοφιλής ατάκες των αγοριών ειναι: ‘’Vas Happenin’ ?’’ ,’’Never in a million years’’ του Zayn, ‘’I won’t ‘’ , ‘’Crazy Mofos’’ του Niall,’’Get out of my kitchen’’ του Harry,’’No,Jimmy protested’’ και ‘’SHE’S MINE’’ του Loui και ‘’1,2,3 FLICK’’του Liam.

Οι One Direction έχουν κυκλοφορήσει 3 δίσκους. Ο πρώτος είναι το Up All Night όπου τα τραγούδια με τη μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του δίσκου είναι: What Makes You Beautiful, Gotta Be You, One Thing, More Than This, Moments και Taken.

Ο δεύτερος δίσκος είναι το Take Me Home, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται τα τραγούδια: Live While We’re Young, Little Things, Kiss You και Irresistable.

Και ο τρίτος δίσκος είναι το Midnight Memories που έχει κάνει τεράστια επιτυχία. Μερικά τραγούδια αυτού του δίσκου είναι: Best Song Ever, Story Of My Life, Half A Heart  και  Diana.

Αθηνά-Μαρία Κ.

one 2

Σχολιάστε

Top