Πορτραίτα : Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου

ΑΠΟ: ΓΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Μαρ• 25•15

Γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχει άλλα τέσσερα αδέρφια, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Η μητέρα του ασχολείται με τα οικιακά, αλλά ουσιαστικά όπως λέει κι εκείνος είναι άνεργη. Ο πατέρας του προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με μικρές επιχειρηματικές κινήσεις.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στα 21 του  ασχολήθηκε σοβαρά με την ηθοποιία παίζοντας σε μια τούρκικη σειρά Iki Yaka Bir Ismail  «Δύο όχθες, Ένας Ισμαήλ» . Στην οποία έχουν παίξει και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί όπως ο Στέφανος Δαμάτος, η Ελένη Φιλίνη, η Τζωρτζίνα Λιώση και άλλοι.

Σήμερα πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 «ΤΑΜΑΜ».  Υποδύεται τον μεγάλο αδερφό σε μια ελληνοτουρκική οικογένεια στην οποία θα πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο το οποίο είναι πολύ ποιο περίπλοκο. Όμω,ς ο Τζεμ (Γιάννης) είναι ερωτευμένος με την «αδελφή» του Έλλη και προσπαθεί να την αποκτήσει με κάθε τρόπο κάτι που είναι λίγο αδύνατον γιατί τον μισεί. Μαζί του συμπρωταγωνιστούν η  Μαρία Λεκάκη ως η μητριά του, ο Μανώλης Μαυροματάκης ως ο πατέρας του, η Τζωρτζίνα Λιόση ως η αδερφή του, η Λίλα Μπακλέση ως η αδερφή του κόρη της μητριάς του, ο Νίκος Μαγδαληνός ως ο αδερφός της νεκρής μητέρα του.

Γεωργία Σ.

κατάλογος2

One Comment

Σχολιάστε

Top