ΥΛΙΚΑ
2,5 λίτρα νερό
500 γραμμάρια κορκότο
600 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το νερό να βράζει, ρίχνουμε το κορκότο, ρίχνουμε το αλάτι και λίγο πιπέρι. Όταν ψηθεί το κορκότο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, μόλις κάψει καλά ρίχνουμε το δυόσμο. Κατόπιν ρίχνουμε το βούτυρο στη σούπα και ανακατεύουμε καλά περίπου 5-10 λεπτά στη φωτιά και είναι ΕΤΟΙΜΗ.
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΜΑΛΙΟΥΦΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΤΣΑΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ