ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ (ΣΟΡΒΑ)

ΥΛΙΚΑ

2,5 λίτρα νερό

500 γραμμάρια κορκότο

600 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό

150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό

αλάτι

πιπέρι

δυόσμο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το νερό να βράζει, ρίχνουμε το κορκότο, ρίχνουμε το αλάτι και λίγο πιπέρι. Όταν ψηθεί το κορκότο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σ’  ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, μόλις κάψει καλά  ρίχνουμε το δυόσμο. Κατόπιν  ρίχνουμε το βούτυρο στη σούπα και ανακατεύουμε καλά  περίπου 5-10 λεπτά στη φωτιά και είναι ΕΤΟΙΜΗ.

 

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

                                      ΜΑΛΙΟΥΦΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

                                ΤΣΑΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης