ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
1 κιλό αλεύρι
νερό όσο πάρει
μία πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση:
½ φλιτζάνι ζάχαρη
2 ½ φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκομμένη
1 κουταλάκι γλυκού κανέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλεύουμε καλά τα υλικά της ζύμης για να σχηματιστεί μια μαλακή μάζα. Την αφήνουμε να σταθεί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4-5 ίσα μέρη και τα ανοίγουμε σε φύλλα. Σε μπολ έχουμε ανακατέψει καλά τα υλικά της γέμισης. Στρώνουμε σε κάθε φύλλο ίση ποσότητα γέμισης και το τυλίγουμε σε ρολό.
Τοποθετούμε τα ρολά κυκλικά σε λαδωμένο ταψί ξεκινώντας από το κέντρο προς την περιφέρεια μέχρι να καλυφθεί όλο το ταψί. Ψήνουμε τον πουρμά σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει. Αν θέλουμε, μπορούμε να τον περιχύσουμε μετά το ψήσιμο με σιρόπι.
ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΙΛΑΝΑΚΗ ΕΥΑ