Τα πλάσματα της λίμνης!!

plasma

Μουμουλίδης  Χαράλαμπος, Β2

Είναι Κυριακή και έχει πανσέληνο… τα πλάσματα της λίμνης βγαίνουν. Τα πλάσματα της λίμνης, με τα παραμορφωμένα πρόσωπα και τα άτριχα σώματά τους, βγαίνουν έξω για να βρουν λεία. Τα πλάσματα της λίμνης βγαίνουν, χωρίς να νοιάζονται πού πάνε, αρκεί να βρουν ζωντανό οργανισμό.

Έναν ή περισσότερους οργανισμούς, που θα τους θρέψουν.

Τα πλάσματα της λίμνης, που τα φοβούνται όλα τα ζώα, ποδοπατούν το έδαφος, χωρίς να ενδιαφέρονται αν καταστρέφουν έναν καινούργιο βλαστό που αναζητούσε τη ζωή. Τα πλάσματα της λίμνης ζουν σε έναν κόσμο, που αποτελεί μια διαφορετική διάσταση για τα ζώα. Ούτε τα ψάρια δε μένουν εκεί. Ο κόσμος τους αποτελείται από παράξενα κτίρια.

Τα πλάσματα της φύσης με τα τελείως διαφορετικά πρόσωπα δε νοιάζονται, αν με το ατελείωτο κυνήγι τους εξαφανίσουν τους οργανισμούς που τους τρέφουν.

Το κυνήγι τελείωσε. Τα πλάσματα της λίμνης φεύγουν πάλι πίσω στον δικό τους, τελείως διαφορετικό, κόσμο. Τα πλάσματα της φύσης που αλλιώς λέγονται άνθρωποι.

Το λέω εγώ, το ελάφι, που ξέφυγα απ’ τα αιχμηρά μεταλλικά σαγόνια τους.

plasma2

Ο μαθητής της Β’ [Β2] Τάξης , Μουμουλίδης Χαράλαμπος, είναι ‘’βιβλιοφάγος’’, λατρεύει τη Λογοτεχνία και κάνει μια απόπειρα να αποτυπώσει στο χαρτί τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Εμείς, με μεγάλη χαρά, θα φιλοξενούμε στην εφημερίδα του Σχολείου ό,τι θέλει να μοιραστεί μαζί μας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε μια μέρα να ξεφυλλίσουμε το πρώτο του βιβλίο.

Η  Συντακτική Ομάδα

 

2 σχόλια στο Τα πλάσματα της λίμνης!!

  1. Ο/Η ΜΕΤΑΞΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ λέει:

    Οι σκέψεις είναι οι νότες της ψυχής μας.Άφησέ τες ελεύθερες να βρούν το ρυθμό τους και να εξωτερικεύσουν όσα κρύβεις στην ψυχή και στο μυαλό σου.Συνέχισε την υπέροχη προσπαθειά σου.ΜΠΡΑΒΟ!!!

  2. Ο/Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΗ λέει:

    Είναι απίστευτο το κείμενο!!! Συνέχισε έτσι!!! Ένας νέος λογοτέχνης γεννιέται…

Σχολιάστε

Top