ΚΩΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΦΑΛΑΛΟΣ

Τι σημαίνει να είσαι κωφός; Το να είσαι κωφός δεν είναι κάτι εύκολο, διότι σου λείπει μία από τις πέντε αισθήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ....

capture_01182018_135336

Ο νέος ποδηλατόδρομος

Ο ποδηλατόδρομος που ενώνει το Φαληρικό Δέλτα με το κέντρο της Αθήνας έχει ήδη ολοκληρωθεί και η διαδρομή φαίνεται να έχει επιλεγεί σοφά μια που ….

comics5

Γνωριμία με τα κόμικς

Η ομάδα της σχολικής εφημερίδας παρακολούθησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα κόμικς στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καλλιθέας. Σκοπός του προγράμματος ήταν να μάθουμε πως να ….

ARTHRO6ta

Τα βράχια της Βωλάξ

Τα βράχια της Βωλάξ είναι τεράστιοι γρανιτικοί όγκοι που συχνά θυμίζουν πουλιά , ζώα , ανθρώπινα σώματα ή τις περισσότερες φορές απλά βόλους. Βρίσκονται στο ….

ARTHRO6ta

Ταξίδι στην Μεγαλόνησο

Μαδάρες μου Χανιώτικες κορφή του Ψηλορείτη και Λασιθιώτικα βουνά γειά σου παντέρμη Κρήτη Η Κρήτη, εκτός από το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι επίσης και ….

Εικόνα1

Το ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο ….

ARTHRO6k

Ενεργοί πολίτες

Όλοι έχουμε ακούσει την έννοια του «Ενεργού Πολίτη». Γνωρίζουμε επίσης ότι πρόκειται για στοιχείο απαραίτητο που οφείλουμε να υιοθετήσουμε για την επίτευξη μιας εύρυθμης κοινωνίας. ….