Επίθεση 36χρονου με τσεκούρι

ImageHandler2

Εννιά τραυματίες  μετά από επίθεση ψυχοπαθή άντρα με τσεκούρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Ντύσσελντορφ. Ανάμεσά τους κι ένα εννιάχρονο παιδί.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 9 Μαρτίου το βράδυ, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ, έβγαλε ένα τσεκούρι και άρχισε να επιτίθεται στους παρευρισκόμενους, τραυματίζοντας πολλά άτομα.  Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει  και απομακρύνθηκε από το σταθμό, αλλά συνελήφθη σύντομα σε κοντινή απόσταση, όταν πήδηξε από μια γέφυρα στο δρόμο σε βάθος αρκετών μέτρων.

assets_LARGEΑμέσως μετά την επίθεση, κινητοποιήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις της γερμανικής αστυνομίας, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετές ώρες ο σιδηροδρομικός σταθμός. Ο χώρος εκκενώθηκε, οι πολίτες ενημερώθηκαν να μην τον πλησιάζουν και τα τρένα δεν πραγματοποιούσαν στάση σε αυτόν.

Προφανώς ο ύποπτος έχει ψυχικά προβλήματα, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο δράστης είναι ένας 36χρονος άνδρας από την πρώην Γιουγκοσλαβία που κατοικεί στο Wuppertal.

Ο δράστης φέρει πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ όπως ανακοινώθηκε από το Uniklinik Düsseldorf, όλα τα θύματα νοσηλεύονται πλέον εκτός κινδύνου.

Ιωάννου Αγγελική

Σχολιάστε

Top