1ο τεύχος-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μαθητικός τύπος-Το ξεκίνημα

Γράφουν Γεωργία Καφαντάρη & Βασιλική Σωτηριάδου Στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, αναλάβαμε με μαθητές/τριες του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας να δημιουργήσουμε για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλαμαριάς μια έντυπη & ηλεκτρονική εφημερίδα. Στόχος μας είναι ….

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συνέντευξη με το Διευθυντή του Εσπερινού Επαλ Καλαμαριας κο Νίκο Γεράκη

Γράφουν οι Λία Στεφανίδου, Άννα Γκιάτα, Μελίνα Ανδρεάδου Ο κος Νίκος Γεράκης διευθυντής του εσπερινού ΕΠΑΛ μας μιλάει για την θέση ευθύνης που κατέχει «Μου αρέσει η προσφορά!» Η πόρτα του γραφείου του παραμένει πάντα ….

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΔΑΚΗ

Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ ΟΒΕΛΙΞ-ΜΕΝΙΡ

  Πηγαίνοντας «μερικά» χρόνια πίσω, στα παιδικά μαθητικά μου χρόνια, η γεωγραφία ήταν από τα χειρότερα μαθήματα.  Άντε να μάθεις τους ποταμούς της Ελλάδας, τους νομούς, τα βουνά κ.τ.λ.  Τα βιβλία ήταν χωρίς έμπνευση, μερικοί ….

ΔΩΡΑ ΜΕΤΑΞΙΩΤΗ

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Καλαμαριάς στη philoxenia

Η έκθεση τουρισμού Philoxenia ξεκίνησε  το 1985 και από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό τομέα, ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία, ….

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο σχολικός χορός

16-12-2022 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο σχολικός χορός την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, μετά από πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς συμβουλίου και την σύμφωνη γνώμη των μαθητών, των καθηγητών και της Διεύθυνσης. Όλοι ….