Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
Ρίχνουμε λίγο σπορέλαιο στο τηγάνι και φροντίζουμε να πάει παντού. Μόλις κάψει,παίρνουμε μια βαθιά κουτάλα και ρίχνουμε 1 κουταλιά στο τηγάνι και κουνάμε ώστε η ζύμη να πάει παντού. Μόλις είναι έτοιμη ,θα αρχίσει να ξεκολλάει από το τηγάνι και τότε τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Αν θέλουμε γλυκές κρέπες ,ρίχνουμε από πάνω μερέντα ,μαρμελάδα ,μέλι ,φρούτα… Αν θέλουμε αλμυρές, ρίχνουμε φέτα,κασέρι,ζαμπόν. Διπλώνουμε και σερβίρουμε. Καλή απόλαυση!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει