ΥΛΙΚΑ
-
3 μπανάνες ώριμες
-
200 γρ νιφάδες βρώμης
-
200 γρ αλεύρι γ.ο.χ
-
1/2 κ.τ.γ σόδα
-
1/4 κ.τ.γ αλάτι
-
2 κ.τ.γ κανέλα
-
100 γρ ελαιόλαδο
-
80 γρ μέλι ή 200γρ καστανή ζάχαρη
-
1 πορτoκάλι το ξύσμα του
-
100γρ κουβερτούρα χοντροκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Βάζουμε σε ένα μπολ τις μπανάνες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
-
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός της σοκολάτας και ανακατεύουμε.
-
Προσθέτουμε τέλος τη σοκολάτα και ανακατεύουμε πάλι.
-
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, παίρνουμε 1 κουτάλια μεγάλη απ’ το μείγμα και το βάζουμε στο ταψί, συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
-
Θα χρειαστεί να φουρνίσουμε 2 φορές, μας βγάζει 22 μαλακά μπισκότα. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-175 βαθμούς πάνω κάτω.
Καλή όρεξη!!
Μαρνελάκη Εύα