Υβριδίκο Αυτοκίνητο

Εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υβριδικό. Παρακάτω θα αναφερθούν οι λόγοι που αξίζει να πάρετε ένα Υβριδικό Αυτοκίνητο

1. Ρυπαίνουν ελάχιστα

Ένα υβριδικό αυτοκίνητο ελαχιστοποιεί την κατανάλωση βενζίνης και έτσι έχει εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους σε σχέση με ένα συμβατικό. Στην περίπτωση των αμιγώς ηλεκτροκίνητων, οι ρύποι είναι μηδενικοί καθώς δεν υπάρχει καύση στον κινητήρα, αλλά η ενέργεια προέρχεται από ηλεκτρικούς συσσωρευτές (μπαταρία).

2. Κάνουν κάθε μετακίνηση οικονομικότερη

Καθώς γίνεται χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, αντί βενζίνης, η κάθε μετακίνηση με ένα υβριδικό αυτοκίνητο, κοστίζει πολύ λιγότερο στον οδηγό.

3. Οι ιδιοκτήτες τους δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

Τα υβριδικά αυτοκίνητα έως 1.549 κ.εκ. απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

4. Είναι αθόρυβα

Όταν ενεργοποιείται η ηλεκτροκίνηση, το υβριδικό αυτοκίνητο είναι εντελώς αθόρυβο συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ηχορύπανσης στην πόλη.

5. Δεν απαιτούν τακτικές αλλαγές στα λάδια

Τα υβριδικά αυτοκίνητα λόγω των λιγότερων καύσεων δεν χρειάζονται συχνές αλλαγές στα λάδια, όπως τα συμβατικά βενζινοκίνητα.

6. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα υβριδικά αυτοκίνητα είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν περισσότερο, να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και να είναι εξαιρετικά ασφαλή.

7. Είναι το μέλλον

Τα υβριδικά αυτοκίνητα αποτελούν το μέλλον της αυτοκίνησης καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες στρέφονται σε αυτή την τεχνολογία. Ήδη αρκετοί κατασκευαστές παράγουν τα «κλασσικά» μοντέλα εξοπλισμένα με υβριδικούς ή αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες.

8. Δεν έχουν περιορισμούς

Σε αντίθεση με τα ντιζελοκίνητα οχήματα, τα υβριδικά δεν έχουν περιορισμούς για την κυκλοφορία τους στη πόλη.

9. Μειώνεται συνεχώς το κόστος απόκτησης

Η όλο και μεγαλύτερη παραγωγή υβριδικών αυτοκινήτων έχει οδηγήσει στη μείωση του κόστους απόκτησης κάνοντας τα πλέον αρκετά προσιτά.

10. Δεν απαιτούν τακτική συντήρηση (service) τόσο συχνά, όσο τα συμβατικά

Καθώς έχουν έξυπνο σχεδιασμό, τα υβριδικά αυτοκίνητα καταπονούνται λιγότερο από τα συμβατικά και απαιτούν λιγότερες επισκέψεις στο συνεργείο. Ακόμη, η τακτική συντήρηση (service) των υβριδικών οχημάτων κοστίζει λιγότερο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Υβριδίκο Αυτοκίνητο

ΠΗΓΗ: https://www.followgreen.gr/arta/blog/
 

 

Σχολιάστε