Συνέντευξη από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας

Στις 8/11/2022 οι μαθήτριες και οι μαθητές των τμημάτων Β1 και Β2 της Δευτέρας Γυμνασίου στη διδακτική ώρα της Γυμναστικής που συνέπιπτε με την ώρα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας είχαμε τη χαρά να πάρουμε συνέντευξη από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, τον κ. Γεωργοπέτρη Δημήτρη.

Σε προηγούμενη διδακτική ώρα τα δύο τμήματα στο μάθημα της Λογοτεχνίας προετοιμάσαμε και φτιάξαμε ένα πλάνο των ερωτήσεων που θέλαμε να υποβάλουμε στον καθηγητή μας, τις οποίες θέταμε σε αυτόν στο προαύλιο του σχολείου μας.

Κρίναμε ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να συνδέσουμε τα διδαγμένα κείμενα του μαθήματος μας, τα σχετικά με τη θεματική «Αθλητισμός» με την πραγματική ζωή. Και αυτό γιατί ο κ. Γεωργοπέτρης είναι ένας εν ενεργεία αθλητής, ένας μαραθωνοδρόμος, που πέντε μέρες μετά είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε στις οθόνες των τηλεοράσεων μας να τερματίζει στον Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 12-13 Νοεμβρίου του 2022.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να τρέχει μέχρι τα βαθιά του γεράματα, όπως ο ίδιος μας δήλωσε!

 

Σ Υ Ν Ε Ν Τ Ε Υ Ξ Η

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης