ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ!

του Σταύρου Καρναβά
Ερχόμενη από μια κάκιστη σεζόν, η ΑΕΚ βασίζεται στον πρόεδρό της, για την βελτίωσή της αγωνιστικά και ψυχικά. Σήμερα ο ίδιος θα ανακοινώσει τις κρίσιμες αποφάσεις για την καινούρια χρονιά.
Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ρωτήθηκε για το θέμα που επικρατεί με τον προπονητή της ομάδας.


Ο ίδιος αναφερόμενος σε προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα στους παίχτες και τον προπονητή, δήλωσε τη λήξη του συμβολαίου με τον Ανδαλουσιανό κόουτς. Έπειτα ανακοίνωσε τη συνεργασία της ομάδας  με τον Μιλόγεβιτς,  ερχόμενος από μια καταπληκτική χρονιά, αφού κατέκτησε με τον Ερυθρό Αστέρα το πρωτάθλημα της Σερβίας.
Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ ερωτήθηκε για την απόκτηση νέων παικτών,  μιας και την περασμένη σεζόν οι πολλαπλές μεταγραφές όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο, αλλά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κάθοδο της ομάδας.
Χωρίς πολλές σκέψεις ο ίδιος απάντησε πως το φετινό ρόστερ της ομάδας θα αφήσει ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού οι παίκτες που θα μεταγραφούν έχουν συμβάλει στη βελτίωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Τέλος ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε πως ο μόνος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλου, ώστε να εξασφαλιστεί η είσοδος της ΑΕΚ στο Champions League.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης