«Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα»

Γράφουν οι μαθητές: Ιωάννα Ριζικιανάκη (Α3) και Νίκος Τσακίρης (Α3)

Οι απόφοιτοι του 2022 είναι μοναδικοί στο είδος τους . Επιβίωσαν από δυο χρόνια καραντίνας και τηλεκπαίδευσης και είναι έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη με το «τέρας» των πανελλαδικών στερούμενοι σημαντικών γεγονότων και στιγμών. Ωστόσο, είναι παιδιά χαρούμενα, χαμογελαστά, αξιαγάπητα και γεμάτα όνειρα για το μέλλον τους. Παρακάτω προσπαθούν μέσα σε λίγες σειρές να καταγράψουν τις αναμνήσεις τους από το σχολείο. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν μακριά, μέχρι εκεί που ο καθένας τους ονειρεύεται.

 

Μαρία Γεωργιακάκη(Γ1)

Από το σχολείο θα θυμάμαι τις παρέες ,τις σαχλαμάρες που έκανα στην τάξη με τους συμμαθητές μου τα γέλια, τα πειράγματα, καθώς και τις κοπάνες με τους συμμαθητές μου. Θα μου λείψει η παρέα που έχω δημιουργήσει φέτος, αλλά και όλα τα παιδιά της τρίτης Λυκείου. Επίσης, θα θυμάμαι τις εκδρομές που έκανα με το σχολείο, τις γιορτές, που συμμετείχα και τις σχέσεις μου με συγκεκριμένους καθηγητές. Θεωρώ ότι ισχύει η φράση <<Τα μαθητικά μου χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα>>,αφού έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες από το σχολείο.

Ελένη Σαριδάκη(Γ3)

Από τα μαθητικά χρόνια θα θυμάμαι τις φιλίες που δημιούργησα και τις εμπειρίες με τους φίλους μου μέχρι να δεθεί μαζί τους, καθώς και τις σχολικές εκδρομές. Όμως, θα θυμάμαι και την περίοδο της τρίτης Λυκείου, το άγχος, την πίεση που βιώνω καθημερινά, αλλά και τις γνώσεις που έχω αποκομίσει αυτή την περίοδο.

Μαρίνα Προβίδη (Γ2)

Θα θυμάμαι τις πρώτες ώρες που έκανα κοπάνες με τους φίλους μου και τις ώρες που έκανα γυμναστική. Θα μου λείψουν οι φίλοι μου. Θα θυμάμαι ακόμα το άγχος που βιώνω στην τρίτη Λυκείου αλλά και τις σχέσεις της με τους καθηγητές (κυρία Χριστοδουλάκη),που έχουν κατανόηση και προσπαθούν να μειώσουν το άγχος μας.

Στέλιος Μερωνιανάκης (Γ2)

Στη σκέψη ότι τα μαθητικά χρόνια τελειώνουν νιώθω στεναχωρημένος. Οι αναμνήσεις μου θα είναι πολλές κυρίως όμως θα μου λείψουν οι παρέες, οι χαζομάρες , οι καθηγητές και οι φίλοι μου!

 

Δημοσθένης Πρωτογεράκης (Γ2)

Όταν τελειώσει το σχολείο θα μου λείψει αρκετά η παρέα μου και οι  εμπειρίες που αποκτήσαμε μαζί. Ονειρεύομαι για το μέλλον μου να έχω δουλειά και να βγάζω χρήματα.

Γιώργος Τζωρτζακάκης (Γ3)

Η αλήθεια είναι ότι από τη Γ΄ Λυκείου δεν θα έχω να θυμάμαι και πολλά. Εντονότερα θα θυμάμαι την Α΄ και η Β΄ Λυκείου εξαιτίας της καραντίνας και της τηλεκπαίδευσης. Όμως, θα μου λείψουν οι εμπειρίες που απέκτησα με τους συμμαθητές μου και οι καταλήψεις γιατί περνούσαμε ωραία. Επίσης, ωραίοι ήταν και οι περίπατοι στο γήπεδο.

Γιώργος Γρηγοράκης (Γ1)

Τώρα που τελειώνει το σχολείο έχω ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς και λύπης. Νιώθω λύπη γιατί φεύγω για πάντα από το σχολείο. Μέσα στα έξι χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου δημιούργησα παρέες, φιλίες και πέρασα ωραίες στιγμές. Από την άλλη μεριά όμως, νιώθω χαρά γιατί οι κόποι μου θα ανταμειφθούν μετά από μεγάλη προσπάθεια!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης