Το σχολείο γιορτάζει την 25η Μαρτίου

DSC_0617

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, αφού η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων γέμισε από κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την παράσταση, την οποία με τόσο κόπο και μεράκι δημιούργησαν οι μαθητές με την βοήθεια των καθηγητών και της κυρίας Βασιλείου, της διευθύντριας του σχολείου μας.

Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με την χορωδία την οποία διηύθυνε ο κύριος Γιάννης Λαζαρίδης και συνόδευσαν μέλη του ωδείου «Εμμέλεια» και του Μουσικού Γυμνασίου Πτολεμαϊδας. Στην συνέχεια ακολούθησε το θεατρικό έργο με τίτλο “Το Μεγάλο Χρέος”, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά από την Β” και Γ” γυμνασίου. Τέλος την γιορτή μας έκλεισαν τα δύο χορευτικά τμήματα. Το πρώτο παρουσίασε πολύ ωραία παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εντυπωσίασε το δεύτερο χορευτικό τμήμα που χόρεψε ποντιακούς χορούς, σαν ένα μικρό αφιέρωμα, για πρώτη φορά, στον ποντιακό ξεριζωμό.

Δόθηκαν τέσσερις δωρεάν παραστάσεις, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν, εκτός από τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας, και όσοι άλλοι θα ήθελαν. Εκτός των άλλων, την παράσταση παρακολούθησαν και ο Προϊστάμενος Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαββιλωτίδης, η κ. Βόντσα, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης και ο κ. Καραμανώλης, σχολικός σύμβουλος φιλολόγων Κοζάνης, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν και επαίνεσαν τους μαθητές και καθηγητές για την πετυχημένη εκδήλωση.

DSC_0548

Γιώργος Λαζαρίδης Β3

Σχολιάστε

Top