Η Γ” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η  Γ” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

Μαθητές της Γ” Γυμνασίου! Έφτασε λοιπόν και η σειρά μας να επισκεφθούμε την μαγευτική Αθήνα! Η αναχώρηση από Πτολεμαϊδα έγινε νωρίς το πρωί, τα παιδιά ήταν κατενθουσιασμένα. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο από αξέχαστες εμπειρίες από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπως  το πέρασμα της γέφυρας  από το Αντίρριο στο Ρίο, η επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Ύστερα μας περίμενε η βραδιά στην ταβέρνα με πολύ κέφι και χορό !!! Ακρόπολη, ναι, πήγαμε και στην Ακρόπολη! Κανείς δεν περίμενε πως θα φυσούσε τόσο πολύ εκεί ψηλά στον Ιερό βράχο, θαυμάσαμε όμως το τελειότερο από τα ανθρώπινα δημιουργήματα όλων των εποχών! Εκτός από το ότι  είδαμε τον Παρθενώνα και τα υπόλοιπα μνημεία της αθηναϊκής ακρόπολης, είχαμε την ευκαιρία να χαζέψουμε και λίγο την Αθήνα από ψηλά.

Μέσα στο πρόγραμμα  ήταν και η επίσκεψη στο εμπορικό πολυκατάστημα Mall, όπου και ψωνίσαμε. Η θεατρική παράσταση ήταν, θα έλεγα, μία από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Θόρνταν και άλλους, που, οι περισσότεροι από εμάς, τους είχαμε δει μόνο από την τηλεόραση. Η επίσκεψη στη Βουλή, καθώς και στο εντυπωσιακό Μουσείο της Ακρόπολης ολοκλήρωσε τη γνωριμία μας με τα βασικότερα σημεία της πρωτεύουσας.

Η εκδρομή στην Αθήνα για τους περισσότερους από τους μαθητές ήταν και θα μείνει αξέχαστη, γεμάτη από ξεχωριστές εμπειρίες.

Ίνα Τέλα Γ4

Σχολιάστε

Top