Λαγουδάκι με καρότο της Αργυρούλας

bunny and egg

Το λαγουδάκι του Πάσχα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες αυτής της εορταστικής περιόδου σε όλο τον κόσμο και συμβολίζει τον ερχομό της άνοιξης! Η Αργυρώ το έφτιαξε και μας δίνει τις οδηγίες της:

Υλικά για το λαγουδάκι: ρολό χαρτιού, χρώματα, κόκκινο χαρτί, κόλλα.

Πως το έφτιαξα: Πήρα το ρολό και του έβαλα κόλλα μετά πήρα το κόκκινο χαρτί το έκοψα εκεί που περίσσεψε και το έβαλα πάνω στο ρολό. Ύστερα πήρα έναν μαύρο μαρκαδόρο και σχεδίασα πάνω ματάκια μύτη και στόμα. Τέλος πήρα ένα άλλο κομμάτι κόκκινο χαρτί το δίπλωσα και σχεδίασα τα αυτάκια να τα κολλήσω από μέσα.

Υλικά για το καρότο: κόλλα, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο χαρτί και ρολό χαρτιού.

Πως το έφτιαξα: Πήρα το ρολό του έβαλα κόλλα και πήρα το κόκκινο χαρτί να το κολλήσω πάνω στο ρολό. Μετά πήρα το πορτοκαλί χαρτί, το έκοψα όπως στην φωτογραφία, το κόλλησα πάνω από το κόκκινο χαρτί και στην συνέχεια πήρα μια λευκή σελίδα και σχημάτισα ένα αυγό, το ζωγράφισα και έπειτα το έκοψα για να το βάλω πάνω από το πορτοκαλί χαρτί. Επίσης μετά πήρα πάλι το περίσσευμα του πορτοκαλί χαρτιού και το τσαλάκωσα ώστε να γίνει σαν ρίζα καρότου. Τέλος πήρα το πράσινο χαρτί έκοψα ένα μικρό κομμάτι και το τσαλάκωσα και αυτό.

Αν σας άρεσε αυτό το χαριτωμένο λαγουδάκι με καρότο ή έχετε μια δικιά σας παρόμοια κατασκευή και θέλετε να τη μοιραστείτε μαζί μας, αφήστε ένα σχόλιο!

Καλή διασκέδαση!

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης