Το πάρκο των χρωμάτων στην Κατερίνη

Το Πάρκο των Χρωμάτων

 

Γράφει η Χρυσαυγή Μπατζιογιάννη

Τα  Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Πάρκο των Χρωμάτων άνοιξε τις πύλες του στη πόλη της Κατερίνης, δίπλα στο σχολείο μας,  συγκεντρώνοντας καθημερινά πλήθος επισκεπτών, για μερικές βόλτες στα σπιτάκια των ξωτικών, άφθονο παιχνίδι και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.

Το Πάρκο των Χρωμάτων ξεκίνησε και αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης, δημιουργώντας μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των εορτών. Κάθε χρόνο η φαντασία ξεπερνά την πραγματικότητα με τη προσθήκη δράσεων και μουσικών εκδηλώσεων που μας κρατούν συντροφιά από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου. Βασικό χαρακτηριστικό του πάρκου  είναι η δωρεάν είσοδος, γεγονός που το καθιστά προσβάσιμο σε όλους. Πιο συγκεκριμένα το πάρκο περιλαμβάνει παιχνίδια, καρουζέλ, παγοδρόμιο και την  υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά.

Έτσι λοιπόν, με όλο αυτό το χριστουγεννιάτικο κλίμα που μας περιβάλλει μπορούμε όλοι μας να γιορτάσουμε με χαρά, υγεία και ευτυχία αυτές τις άγιες μέρες δίπλα στους αγαπημένους μας ανθρώπους με τα σπίτια στολισμένα και τις καρδιές μας γεμάτες καλοσύνη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης