T.O.M.S

Rock-Wallpaper-Image-Picture-HD

οι <<Τ.Ο.Μ.S.>> είναι μια ομάδα που ασχολείται με τη μουσική. Κάθε μέλος δρα ξεχωριστά αλλά όλοι κάνουμε κάτι παρόμοιο. Προσπαθούμε , δουλεύουμε, δημιουργούμε. Επίσης τα μελή μας ασχολούνται με :τη ροκ , τη τζαζ , τη ραπ , τη λαϊκή , τη μοντέρνα , τη χιπ χοπ και τη ποπ. Η μουσική μας κάνει  ξεχωριστούς ο ένας με τον άλλο όπως κι όλους τους ανθρώπους. εμάς αυτό που μας ξεχωρίζει στη μουσική είναι το πάθος μας και η όρεξη μας για εκείνη.

Η μουσική είναι ένας τρόπος ζωής που εκφράζει ο κάθε άνθρωπος έτσι και το κάθε μέλος που το κάνει μοναδικό. η ομάδα μας φτιάχτηκε για ένα συγκεκριμένο σκοπό ένα μήνυμα που θα θέλαμε να το περάσουμε σε όλους , το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζατε : <<Κανείς δε δίνει λίγο χρώμα σε αυτό που πρέπει! Κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα κι όλο παράπονα είμαστε όλοι! Όμως κάποια στιγμή όλοι θα το χρειαστούμε αυτό το χρώμα! Το χρώμα του παραδείσου! Γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι για εκείνο το καλύτερο αύριο, το καλύτερο σήμερα! Εμείς πάντως πιστεύουμε πως η μουσική είναι θείο δώρο για όλους! ΌΛΟΙ κάποια στιγμή θα τη λατρέψουμε , θα την ακούσουμε , θα την νιώσουμε ! Και με τα λόγια και το ρυθμό της μουσικής θα μπορούσαμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας! Όλοι λοιπόν πρέπει να το πιστέψουμε ότι η μουσική μπορεί κι αυτή να δώσει νόημα στη ζωή μας ! Στη ζωή όλων ! Γιατί η μουσική είναι συναίσθημα , πάθος , πόθος , θάρρος , δύναμη , που μας δίνει λίγη ζωή !  Για μας πάντως είναι αδύνατον να μη τη λατρέψει κανένας , διότι η μουσική είναι ολόγυρα μας : Στη φύση ,Στον αέρα, Στη γη ,Στο μυαλό μας ! Μια μέρα όλοι δε θα μπορούμε να της αντισταθούμε!>>. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Σ’ΕΚΕΙΝΗ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

 

Τ.Ο.Μ.S.

7 Responses to T.O.M.S

  1. ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο/Η ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Άντε να σας δω τι αρχή θα κάνετε…

  2. Ο/Η Ντεμη Πλιατσικουρη λέει:

    Πολύ ωραίο! Καλή μας αρχή

  3. Ο/Η Έλενα Δεσφινιώτη λέει:

    επίσης μιας και είμαι και εγώ μέλος της ομάδας Τ.Ο.Μ.S θέλω να πω ότι η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε για να δείξουμε ότι η δουλειά δεν γίνεται με ένα μόνο άτομο αλλά με δύο και τρία και παραπάνω άτομα!η καλή δουλειά έτσι γίνεται!ας μην πω πολλά λόγια..η μουσική είναι ένας τρόπος χαλάρωσης και τον καθένα μας μας εκφράζει !!

  4. ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο/Η ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΜΑΚΑΡΙ…ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

  5. Ο/Η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΚΑΤΣΟΝΙΔΟΥ λέει:

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΛΕΙΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ (ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ …
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :)

Σχολιάστε

Top