ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

1208189192

Τη σημερινή εποχή όλοι οι άνθρωποι επηρεάζονται μέσα από τα Μ.Μ.Ε. και το Hollywood με τρόπους που ούτε μπορούμε να τους φανταστούμε, ούτε να τους καταλάβουμε. Οι μασόνοι μας στέλνουν διάφορα μηνύματα χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε ακόμα κι όταν μας τα δείχνουνε μπροστά στα μάτια μας. Τέτοια μηνύματα περιέχουν συμβολισμούς και άλλες αναφορές οι οποίες θα απορροφηθούν υποσυνείδητα χωρίς να τα δούμε συνειδητά. Αυτό συμβαίνει, γιατί με αυτό τον τρόπο το μυαλό τα αντιμετωπίζει ως κάτι ασήμαντο. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν χλευάζουν το ΘΕΟ.

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΛΒΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

 

2 Responses to ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  1. ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο/Η ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Πολύ ωραίο το δεύτερο μέρος του άρθρο σου Μιχάλη. Μου αρέσει που προβληματίζεσαι και ψάχνεσαι. Ελπίζω να συνεχίσεις έτσι. Πάντως να θυμάσαι ότι πάντα πρέπει να υπάρχει το μέτρο στις επιλογές μας πόσο περισσότερο με την θρησκεία. Από εμπειρία μου στο γράφω Μιχάλη… Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σου.

  2. Ο/Η Μαρία Σκαμπέλα λέει:

    Μπράβο Μιχάλη!Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου!Με έκανε πραγματικά να προβληματιστώ για το πόσα πολλά μηνύματα μας βομβαρδίζει η τηλεόραση – άλλα φανερά κι άλλα κρυφά-!!! Πάντως εξάιρετική δουλειά!!!

Σχολιάστε

Top