Xρήσιμα life hacks! Προσοχή ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!

Disclaimer: Σε περίπτωση οποιασδήποτε καταστροφής (π.χ. φωτιά) ή σωματικής βλάβης δεν φέρουμε καμία ευθύνη

Έχετε μικρό παιδί στο σπίτι που ακουμπάει τις πρίζες;; Υπερέχουμε! Υπάρχουν δύο λύσεις:

  • Κατεβάστε τον γενικό του ρεύματος και ζήστε στα σκοτάδια για την υπόλοιπη ζωή σας (είναι δύο σε ένα, γλυτώνετε τη Δ.Ε.Η.)
  • Αφαιρέστε το πλαστικό μέρος της πρίζας και περάστε αλουμινόχαρτο με κολλητική ταινία για πρόσθετη προστασία

Φόκους εδώ: Αν πάθει κάποιος ηλεκτροπληξία πάρτε την εικόνα του Χριστούλη και προσευχηθείτε για τη ζωή σας

Δεν μπορείτε να λύσετε τις ασκήσεις των μαθηματικών σας;; (Ούτε εμείς) Η καλύτερη λύση βήμα βήμα, με ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης:

  • Βήμα 1: Ανοίξτε το βιβλίο και διαβάστε προσεκτικά την εκφώνηση της άσκησης, αντιγράψτε την στο τετράδιό σας. Βήμα 2: Κλάψτε γιατί δεν θα τις λύσετε ποτέ
  • Έκτακτη ανάγκη: Μπείτε στο play storeω και κατεβάστε μία διαφωτιστικότατη εφαρμογούλα που λέγεται ChatGPT και φωτογραφίστε την άσκηση ζητώντας του να την λύσει (αν δεν τη λύσει σταματήστε να κλαίτε ούτε τεχνητή νοημοσύνη δεν την ξέρει να λύσει την ρημάδα την άσκηση)

Σημαντική πληροφορία: Σε περιστατικό παντόφλας να είστε έτοιμοι να τρέξετε, don’t worry Sparta is here

Έχετε πολλά χρήσιμα αντικείμενα και δεν θέλετε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τα άχρηστα;; Κανένα πρόβλημα, για άλλη μια φορά σας έχουμε την τέλεια λύση.

  • Μην τυχόν και φτιάξετε κουτί στο οποίο θα βάλετε τα άχρηστά σας αντικείμενα και μην τα πετάξετε προπαντώς. Πάρτε το μικρότερο χάρτινο κουτί που θα βρείτε γράφτε απ’έξω χρήσιμα και τοποθετήστε τα πράγματα που αντιστοιχούν σε αυτή την κατηγορία μέσα σε αυτό. Τέλος πετάξτε το κουτί σε μία ντουλάπα γεμάτη με άχρηστα αντικείμενα.

Προσοχή:  Αν η Ελληνίδα μάνα, σας έχει πει να μαζέψετε τα χρήσιμά σας καλύτερα να μην το δει αυτό 

Θέλετε να ζεστάνετε κάτι κατεψυγμένο που βρίσκεται σε πλαστικό σακούλι αλλά δεν ξέρετε πώς;; Εδώ για εσάς και πάλι:

  • Πάρτε το σακούλι όπως είναι, μην τυχόν και βάλετε το περιεχόμενό του σε κάποιο σκεύος και παρατήστε το για πέντε λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων

Attention λίγο: Αν πετάξει σπίθα ή πάρει φωτιά ανησυχήστε γιατί  η Σπάρτη δεν θα είναι μαζί σας, θα έχει παραιτηθεί και αυτή και οι τρακόσιοι του Λεωνίδα)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης