Οι πιο πιστευτές δικαιολογίες για απουσίες

Disclaimer: Εάν ενδιαφέρεστε για τη σωματική σας ακεραιότητα, προτιμάτε να ζήσετε, σας νοιάζει να μην πάρετε μονοήμερη αποβολή λόγω βλακειών ή δεν θέλετε να πεθάνετε μαρτυρικά από παντόφλα Ελληνίδας μάνας παρακαλούμε να μην δοκιμάσετε τους παρακάτω τρόπους.

Δικαιολογία Νο1: Παρακοιμήθηκες, η ώρα είναι ήδη οκτώ και είσαι τόσο έτοιμος να πας σχολείο όσο ένα προϊστορικό μαμούθ που μόλις έμαθε ελληνικά; Η Σπάρτη κι ο Σκορπιός είναι για σένα παμ, η λύση είναι απλούστατη. Παίρνεις χαρτί υγείας, τυλίγεις με αυτό το πόδι σου ύστερα το σβουρνάς καμιά πενηνταριά φορές με κολλητική ταινία (πρόσεχε να είναι ασημί για να είναι ακόμα πιο πιστευτό) και έπειτα πάρε καμιά παλιά πατερίτσα (στην χειρότερη κλέψε τη μαγκούρα ενός παππού στον δρόμο). Τέλος λες ακριβώς αυτό (οι παρενθέσεις είναι δικές μας προσθήκες μην τις πεις κι αυτές):

- Κυρία/Κύριε (σιγά μην μαντέψω και τι φύλλο είναι) δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη! Πρωί πρωί μέσα στον ενθουσιασμό μου να έρθω πρώτη ώρα να κάνω μάθημα μαζί σας, έπεσα από το κρεβάτι και έσπασα το πόδι μου, δύο μέτρα ύψος είναι το κρεβάτι μου μη νομίζετε. Πηγαίνω στο νοσοκομείο και μου λένε ότι πρέπει να κάτσω εκεί για μια ημέρα τουλάχιστον, εγώ όμως έδειξα θάρρος και τόλμη, γι” αυτό και δραπέτευσα για να έρθω σε εσάς, τον/την καθηγητή/καθηγήτρια που τόσο πολύ αγαπώ.

Δικαιολογία Νο2: Αυτή η συγκεκριμένη δικαιολογία είναι ευγενική χορηγία του κυρίου Μάκη Κοτσάμπαση ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου πλυντηρίου αυτοκινήτων »Ο Μάκης και οι παίδαροι».  Ορίστε και επειδή δεν θέλουμε να σας αφήσουμε ξεκρέμαστους, να και τα ακριβή σας λόγια:

- Παιδιά δεν θα το πιστέψετε! Συνάντησα εξωγήινους!
(Καθηγητής/Καθηγήτρια): Τι είναι αυτά που λες;; Νομίζεις θα σε πιστέψουμε;;
- Αν δεν με πιστεύετε ελάτε να τους δούμε σήμερα το βράδυ, θα ξαναείναι εκεί. Αλλιώς βάλτε μου την απουσία αύριο.

Την επόμενη ημέρα ντύστε τους φίλους σας εξωγήινους (αν δεν έχετε φίλους πληρώστε κάποιον) και βάλτε τους να πουν στον/στην καθηγητή/καθηγήτρια σας ότι ο κόσμος θα τελειώσει την επόμενη μέρα τα μεσάνυχτα. Προσέξτε μην πατήσετε αυτά που άφησε ο Μάκης, επειδή δεν θα βλέπετε στο σκοτάδι (αν δεν έχεις δει Ευτυχισμένοι Μαζί δεν μπορείς να καταλάβεις).

Δικαιολογία No3: Αυτή εδώ η δικαιολογία θα είναι πολύ χρήσιμη αν θέλετε να χάσετε μάθημα χωρίς να πάρετε απουσία ή καμία τιμωρία αλλά όπως και στα παραπάνω θα πρέπει να είστε καλός ηθοποιός. Η λύση είναι δοκιμασμένη από αρκετούς, εγγύηση σας λέω. Καθώς είστε μέσα στο μάθημα αρχίστε να κάνετε λίγο τον άρρωστο ή τέλος πάντων να κάνετε πως δεν νοιώθετε πολύ καλά. Και μετά από κανένα πεντάλεπτο περνάμε στην εφαρμογή του σχεδίου. Πέστε κάτω και λιποθυμήστε στα ψέματα (πριν πέσετε φωνάξτε δυνατά να ακούσει ο/η καθηγητής/καθηγήτρια »Ααααα λιποθυμάω!!!») Τώρα είναι το πιο εύκολο, μείνετε κάτω στο πάτωμα μέχρι να σας δουν και να σας βοηθήσουν κα παίξτε το ψόφιος κοριός (με τα χέρια και τα πόδια στον αέρα σαν κατσαρίδα που την ψέκασαν με teza, θα είστε ακόμα πιο αληθοφανείς, για όσκαρ Α” γυναικείου/αντρικού ρόλου μιλάμε). Έτσι δεν θα σώσετε μόνο το τομάρι σας αλλά και όλη την τάξη!!!

Τέλος, να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από όσων καθηγητών τα αυτάκια και τα ματάκια τους θα χρειαστούν ξέπλυμα με χλωρίνη. Χίλια συγγνώμη!!! Οπλιστείτε με θάρρος και τόλμη όπως οι μαθητές σας που το έσκασαν απ” το νοσοκομείο (βλέπε θείος Οδυσσεύς).

Μαρία, Δανάη

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης