Ένα ταξίδι ένας καινούργιος κόσμος…

Τι θα μπορούσε να μας επαναφέρει από την βαρετή ρουτίνα της ζωής μας και να ξυπνήσει την φαντασία και την δημιουργικότητα που συνηθίζουν να εξαντλούνται καθημερινά; Ένα ταξίδι! Δεν έχει σημασία αν θα είναι στο εξωτερικό, στην Ελλάδα, σε νησί. Αρκεί να καταφέρουμε να αλλάξουμε παραστάσεις και να γνωρίσουμε καινούργια μέρη.

Σε ένα ταξίδι αρχικά γνωρίζουμε μέρη και παρακολουθούμε εικόνες που δεν βλέπουμε συχνά ή ακόμα και δεν έχουμε δει ποτέ. Μας ανεβάζει την ψυχολογία και αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι και αναζωογονημένοι. Απολαμβάνουμε ένα ξεκούραστο διάλειμμα από την καθημερινότητα γνωρίζοντας νέες φυσιογνωμίες και αποκτώντας καινούργιες γνώσεις. Νιώθουμε την ευχαρίστηση της καινοτομίας. Πολλοί από εμάς, όπως και εγώ, ευχαριστιόμαστε την προετοιμασία του ταξιδιού, δηλαδή ετοιμάζοντας τις βαλίτσες, βρίσκοντας προορισμούς κλπ.

Όλα αυτά μας τα προσφέρει ένα ταξίδι μέχρι και διήμερο σε έναν προορισμό της επιλογής μας χωρίς μεγάλες πολυτέλειες. Γι” αυτό καλό θα ήταν όλοι μας να το κάνουμε κάθε φορά που νιώθουμε πεσμένοι ή καταπιεσμένοι από την εργασία μας ή γενικότερα τις υποχρεώσεις. Όσον αναφορά τον συνοδό μας σε αυτό το ταξίδι θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε άτομο της επιλογής μας που πιστεύουμε θα μας συγκρατεί στις τρέλες μας και να μας κρατάει καλή παρέα. Μην διστάσετε όμως να πάτε μόνοι σας. Ο ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό μας, προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι πιστεύετε…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης