Τα Νέα του Σχολείου

Τους δύο αυτούς μήνες, οργανώθηκαν πολλές δραστηριότητες με σκοπό την συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε ορισμένα σοβαρά και μη θέματα.

  • Το δέντρο που στέκει μεγαλοπρεπώς δίπλα στην είσοδο του σχολείου μας, στολίστηκε χάρη στη βοήθεια και συνεργασία διαφόρων τμημάτων, καθώς και κάποιων ατόμων που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον προηγούμενο περίπατο, με την καθηγήτρια των Καλλιτεχνικών.

giagiades-kai-pappoudes-22

  • Επίσης, τρείς εβδομάδες πριν, το πρόγραμμα ζωγραφίζω με θέμα : «Η αγάπη μου προς τον παππού και την γιαγιά» που δραστηριοποιήθηκε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 26/11/21, ημέρα Παρασκευή. Αρκετοί μαθητές μάλιστα έλαβαν μέρος και με επιμέλεια παρέδωσαν πανέμορφα έργα. Το να βοηθά η γενιά μας την 3η ηλικία, ίσως ωθήσει κάποιους από εμάς να οργανώσουμε κάτι εξίσου ή και περισσότερο αξιόλογο στο μέλλον.

xamogelo_trofima2

  • Τελευταία δράση που οργανώνεται αυτές τις μέρες, είναι η συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Όσα τρόφιμα μαζευτούν, θα παραδοθούν σε αυτούς κατά την διάρκεια των μαθημάτων μέχρι την Τρίτη. Η διορία λήγει την Τρίτη 21 /12. Οι μαθητές μπορούν  να προσφέρουν τόσο ξηρά τρόφιμα, όσο και είδη καθαριότητας και υγιεινής.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης