Ο διαγωνισμός λογότυπου για το Δίκτυο e-τύπος

Το νικητήριο λογότυπο

 

Η τέχνη είναι κάτι που πηγάζει διαφορετικά μέσα από έναν άνθρωπο. Άλλοι άνθρωποι την εκφράζουν μέσω της ζωγραφικής, άλλοι  μέσω του χορού, άλλοι μέσω της γλυπτικής και άλλοι μέσω του σχεδίου. Λατρεύω το σχέδιο είτε το ψηφιακό είτε το ζωγραφιστό. Όλοι ξέρουν την καλή μου σχέση με το σχέδιο, αλλά και την πληροφορική, για αυτό μόλις η κ. Σαχάμη μάς ενημέρωσε για τον διαγωνισμό λογοτύπου ως εξωφύλλου στο 3ο τεύχος της συνεργατικής εφημερίδας μας «Δίκτυο σχολείων e-τύπος» ήθελα να συμμετάσχω. 

Συμμετείχα με πολλά λογότυπα, όπως θα δείτε και παρακάτω. Η διαδικασία δημιουργίας τους πολύ εύκολη για εμένα. Εάν δείτε, διαφέρουν το ένα από το άλλο, διότι ήθελα το καθένα να αρέσει σε κάποιον. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία όχι μόνο από άποψη δημιουργικότητας, αλλά και από την οπτική πως συγκρίθηκα και συναγωνίστηκα με παιδιά της ηλικίας μου τα οποία είχαν ισάξιες συμμετοχές.
Οι συμμετοχές μου:
IMG_7926

IMG_7928

IMG_7929
IMG_7930

 

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και ένας πολύ δημιουργικός διαγωνισμός μεταξύ των υπόλοιπων 10 σχολείων στο πλαίσιο του Δικτύου σχολείων e-τύπος με τα οποία συνεργαζόμαστε από άλλα μέρη της Ελλάδας, ο οποίος ένωσε το ενδιαφέρον όλων όσων συμμετείχαμε, αλλά και έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουν όλα τα παιδιά με τα έργα τους και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μέσω της ψηφοφορίας τους. Νιώθω ευγνωμονούσα που συμμετείχα σε αυτόν τον διαγωνισμό και εάν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα.
Οι άλλες δύο συμμετοχές από το σχολείο μας
IMG_7932

IMG_7931

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης