Ψάρωσες;;

Η 1η Απριλίου είναι η μέρα στην οποία δεν πρέπει να περιορίσετε την φαντασία σας και πρέπει να την κάνετε αστεία και να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους συναδέλφους σας.

Με την ευκαιρία αυτή, μαζέψαμε μια λίστα με τις καλύτερες φάρσες για κάθε γούστο – από της πιο αθώες μέχρι εκείνες που απαιτούν γρήγορο τρέξιμο: διότι τα θύματα θα θέλουν να πουν δυο λογάκια μαζί σας.

1.

Μπορείτε εύκολα να χρωματίσετε το νερό του νιπτήρα με χρώματα ζαχαροπλαστικής, αν τοποθετήσετε τη χρωστική ουσία στο άνοιγμα το θύμα σας δεν θα υποψιαστεί τίποτα μέχρι να ανοίξει την βρύση.

2.

Αντικαταστήστε την κόκα κόλα με σος σόγιας και κεράστε τους φίλους σας. Συμβουλή: είναι πιο βολικό να το κάνετε με μικρά πλαστικά μπουκάλια. Σιγουρευτείτε να μην έχει κανένας αλλεργία στην σόγια.

3.

Για τέλος αφήνουμε μια από τις πιο διαδεδομένες φάρσες των τελευταίων ετών: γεμιστά μπισκότα με γέμιση οδοντόκρεμα. Αφαιρέστε την γέμιση και γεμίστε τα με άσπρη οδοντόκρεμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι προφανές και κεράστε τα θύματά σας!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

♥ΤΕΛΟΣ♥

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης