Αλέξανδρος Μπεσσόννυ, ένας αυριανός πρωταθλητής

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας (ΚΟΕΣΑΔ ΥΠΑΙΘ)η  ΠΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και η  Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Ν. Μαγνησίας διοργάνωσαν με επιτυχία στις 13 και 14 Απριλίου, τη Γ´ φάση σχολικών αγώνων στίβου 2021-22 μαθητών/τριών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου οι οποίοι επανεκκινήθηκαν μετά από δύο χρόνια, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μέσα από μια αγωνιστική διαδρομή που πέρασε από όλες τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας στην Α΄ Φάση και τις Περιφέρειες στη Β΄ Φάση, η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από όλα τα σχολεία, κατέληξε, στην Τελική Φάση, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, συμβάλλοντας στην προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, στα οφέλη της άθλησης και στην αγάπη για τον αθλητισμό σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ο μαθητής μας της Β λυκείου και αθλητής του φιλαθλητικού Γ.Σ. Σπάρτης Αλέξανδρος Μπεσσόννυ ύστερα από μία καταπληκτική εμφάνιση στα 110μ με εμπόδια κατέλαβε τη 2η θέση και την 1η ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές στον τελικό, ενώ πέτυχε επίδοση όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 14 με 22 Μαΐου στη Νορμανδία της Γαλλίας, ένα Πρωτάθλημα που αποτελεί εφαλτήριο των αυριανών Πρωταθλητών.

Αλέξανδρε, Θερμά Συγχαρητήρια!!! Συνέχισε την ανοδική πορεία που έχεις !!! Οι σκέψεις μας και οι ευχές όλων μας θα σε ακολουθούν και θα σε συντροφεύουν στην προσπάθειά σου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νορμανδίας!!!

https://fb.watch/cLzOda68z6/

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης