Τα υπέρ και τα κατά των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων .

Τα υπέρ και τα κατά των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων .

Αρκετές φορές καταναλώνουμε προϊόντα  τα οποία δεν γνωρίζουμε αν είναι μεταλλαγμένα ή όχι. Παρακάτω θα ανακαλύψουμε κάποια από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που υπάρχουν.

Πλεονεκτήματα :

1. Προϊόντα φυτικής προέλευσης

2. Ωφέλημα για το περιβάλλον

3.Ωφέλημα για την κοινωνία

4. Προϊόντα ζωικής προέλευσης

Μειονεκτήματα :

1. Ασφάλεια

2. Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων

3.  Ηθικά προβλήματα

4. Προβλήματα σήμανσης

5. Προβλήματα για την κοινωνία

 Γι’ αυτό  οι ειδικοί συνιστούν να ελέγχουμε τα προϊόντα πριν τα καταναλώνουμε, δηλαδή να προτιμούμε περισσότερα βιολογικά τρόφιμα.    

Η αρχισυντάκτρια Νικολέτα Κωνσταντοπούλου

Αστρινιά Ψυχογυιού

Αλίκη Σακαλή

Χριστίνα Ταρνάρη

Ανδριάνα Τριτάρη

 

Σχολιάστε

Όροι Χρήσης schoolpress.sch.gr | Δήλωση προσβασιμότητας
Top